mam wrażenie iż w Indiach mniej niż 1 % ludności reprezentuje poziom umysłowy przeciętnego europejczyka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
mam wrażenie iż w Indiach mniej niż 1 % ludności reprezentuje poziom umysłowy przeciętnego europejczyka...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na podstawie czego autor wydał osąd w związku z tym filmem? a co tu jest takiego głupiego? Wypadek i tyle. W Polsce też się zdarzają jak i wszędzie w rolnictwie.
sirapacz napisał/a:
na podstawie czego autor wydał osąd w związku z tym filmem? a co tu jest takiego głupiego? Wypadek i tyle. W Polsce też się zdarzają jak i wszędzie w rolnictwie.
Z setek filmików z indii (a nagrania to przecież tylko ułamek tego co się tam wydarza bez obecności obiektywu), gdzie hindusi robią nałogowo absurdalnie głupie rzeczy ze wydaje się to wpisane w ich kulturę lub nawet geny...
ok zgadzam sie z innymi filmami w całej rozciągłości ale co jest w TYM filmie nie tak? nawet postawienie traktora na koła zrobili z głową.
Kiedyś na budowie dałem hindusom odkurzacz i myśleli, że znikające przedmioty w rurze odkurzacza to sprawka magicznej siły a podkuwanie nie włączoną wiertarką też już zdarzyło się parę razy. Po paroletnim doświadczeniu z tymi osobnikami moge jedynie stwierdzić, że to wina ich mentalności, nieróbstwa, braku wykształcenia oraz ambicji
A to Ci psikusa sobie zrobił. Zapewne samozwańcza służba zdrowia natychmiastowo wyciągnie poszkodowanego bacząc na ochronę kręgosłupa. Odnosnie wypadków spowodowanych pechem to inna kwestia niż najebanie sobie na przyczepe towaru aż oski sie wyginaja. Brak kontroli mozgu na sprawami przyczynowo skutkowymi, brak znajonosci praw fizyki, czytaj czemuś martwy boś głupi.
W Indiach jest ze 100mln(strzelam) mega inteligentnych osób. Jest ich chyba 1,3mld wieć znajdzie się i 100mln mega głupich ludzi dzięki którym mamy takie filmiki
sirapacz napisał/a:
Wypadki się zdarzają, ale patrząc na tych popierdolonych Hindusów, aż dziw bierze, że jeszcze się nie wytłukli do zera. Jak można napierdolić po szyję towaru na przyczepę i się dziwić, że traktor tego nie ruszy. kierowca z filmu już się niczemu nie dziwi i odrodził się jako następny pojebany Hindus.
Eeee... myślałem że sobie na łeb spuszczą ten traktor.
Wrażenie możesz miec, ale czy byłeś, znasz i rozmawiałeś z jakimś człowiekiem z Indii?
3/4 doktorów w UK to są ludzie z Indii, Pakistanu, Bangladeszu.
3/4 doktorów w UK to są ludzie z Indii, Pakistanu, Bangladeszu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów