Pojedynek pomiędzy kulturysta a armwrestlerem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co za idiotyczna wstawka wiadomo że na ręke armwrestler wygra równie dobrze mogło być
kulturysta vs piłkarz konkurs karnych
kulturysta vs pływak kto szybciej płynie
kulturysta jest dobry w kulturystyce zrozumcie to w końcu zjeby
a za to że wklejasz to i usuwasz w kółko chuj ci w cycule
up@ Niekoniecznie, wielu jest takich ktorzy sadza, ze za masa miesniowa zawsze idzie ogromna sila, a sila to nie tylko napompowane rocket fuelem i kreatyną bajcepsy.
ps. Co sie tak dopierdalasz co on wrzuca, dzieki temu ten serwis istnieje i jesli nie bylo jeszcze tego filmiku to sie odjeb i idz sobie hejtowac na podworko albo na wykopa czy inne zoo.
ps. Co sie tak dopierdalasz co on wrzuca, dzieki temu ten serwis istnieje i jesli nie bylo jeszcze tego filmiku to sie odjeb i idz sobie hejtowac na podworko albo na wykopa czy inne zoo.
Mogli dać strong mana to może by wygrał
ale i tak najsilniejszy strong man nie wygra z mistrzem armwrestlingu
ale i tak najsilniejszy strong man nie wygra z mistrzem armwrestlingu
od razu wiedziałem, że przegra.
Mam znajomego, który jest armwrestlerem po ojcu i widziałem ich treningi na łapy, więc wynik znałem z góry i jaki by on nie był armwrestler zadowolony z mocy w łapie a kulturysta zadowolony ze swojej masy. Wszyscy żyją dalej i są szczęśliwi.
Mam znajomego, który jest armwrestlerem po ojcu i widziałem ich treningi na łapy, więc wynik znałem z góry i jaki by on nie był armwrestler zadowolony z mocy w łapie a kulturysta zadowolony ze swojej masy. Wszyscy żyją dalej i są szczęśliwi.
wielkie mięśnie≠siła
Kupa miecha vs nałogowy skalpel wodza
Walka stulecia.
Walka stulecia.
Koledzy w gimnazjum mówią siła to głównie technika. To dlatego ważymy 45kg , ale technike mamy.
kaktuz napisał/a:
co za idiotyczna wstawka wiadomo że na ręke armwrestler wygra równie dobrze mogło być
Ostatnio popularny lek, posmaruj sobie to może nie będzie Cię tak boleć
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów