Doda z Fokusem, Eldoka na wolno i gangbang style + parę internetowych "hitów". To wszystko zostało wymieszane i wyrzygane na youtube. Rozjebało mi mózg, czego i wam życzę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Patrzac na komentarze (nie ogladalem filmiku) brakuje tam Urbana do pelnej chujni
Kurwa nie dałem rady obejrzeć nawet 30 sek filmu.
Nieto napisał/a:
mieszanie Elda z gównem
+ za LK 27
mieszanie Elda z gównem
+ za LK 27
poza tym, może i brzydki al enie aż tak głupi jakby to wyglądało,
- dla Fokuasa za film
hmm, co?
NWC napisał/a:
To na serio jest kumulacja gówna i dlatego nie powinno znaleźć się na głównej...
Przecież to sadistic. Tu każde gówno trafia.
NWC napisał/a:
To na serio jest kumulacja gówna i dlatego nie powinno znaleźć się na głównej...
to dlatego, że ktoś się pomylił. W końcu 'główna' i 'gówna' brzmi podobnie.
W sumie dziwię się, że to wyszło z poczekalni. Sam bym pół piwa temu nie dał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów