Doda z Fokusem, Eldoka na wolno i gangbang style + parę internetowych "hitów". To wszystko zostało wymieszane i wyrzygane na youtube. Rozjebało mi mózg, czego i wam życzę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To na serio jest kumulacja gówna i dlatego nie powinno znaleźć się na głównej...
mieszanie Elda z gównem
+ za LK 27
mieszanie Elda z gównem
+ za LK 27
poza tym, może i brzydki al enie aż tak głupi jakby to wyglądało,
- dla Fokuasa za film
+ za LK 27
mieszanie Elda z gównem
+ za LK 27
poza tym, może i brzydki al enie aż tak głupi jakby to wyglądało,
- dla Fokuasa za film
Rozwiewa wątpliwości. Fokus nagrał numer z dodą, bo rozwiódł się z dupą swoją i pewno chciał żeby jej gula skoczyła, przy okazji poruchał. Eldo spierdolił tego free ( większość innych też), ale ma sporo dobrych nut. A reszta na tym filmiku, to bez kitu gówno.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Wrażenia na mnie nie zrobiło. mix głupoty, idiotów, komercji. 4:28 wyjęte z życia...a mogłem patrzeć w ściane
Up@ Przestań pierdolić bo cie obrzygam.. Mix jest zjebany i chory fakt ale odpierdol się od Eldo czy Fokusa bo pewnie choćbyś siedział pół roku i zwoje palił od myślenia to i tak nie nawinąłbyś choć 2 min z takim sensem jak oni w swoich co niektórych kawałkach. Jak gówno potrafisz to milcz i dalej wal kapucynem o ściane.
Magik sie w grobie przewraca
Zamicz Lasyk kundlu.
hemik01 napisał/a:
Zamicz Lasyk kundlu.
I na chuj się wpierdalasz między wódkę a zakąskę ? Jak chcesz zarobić piw parę to postaraj się o mniej gimbusiarską riposte.
Ale ta scena jak ją wpierdolił w lodówkę jest boska
browar za pustom guowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów