📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja pierdole co za dwie tępe baby. Normalnie ja niewiem jaka oni w tych Chinach dozywaja wieku rozrodczego
Dwie głupie zawszone i śmierdzące żółte małpy... Wkurwiłem się.
Ile to takich filmów się widziało, gdzie faceci bez wahania ratowali takie kundle.
PabloSkills napisał/a:
Azjatki to bardzo bystre kobiety. Takie czarodziejki z księżyca.
Właśnie widać
czy one maja tak wyjebane, czy sa tak tepe?
Jakim cudem jest ich tyle miliardów jeśli instynkt samozachowawczy jest u nich na poziomie paprotki.
Większość kobiet by tak zareagowała, dlatego nie powinny wykonywać większości zawodów, a na pewno nie powinny pracować w służbach mundurowych itd., a jak wiemy jest jak jest. Baby mogą być przedszkolankami, kucharkami kurwa pielegniarkami, ale nawet i to potrafią czasem spierdolić.
Mam wrażenie, że ta druga to by wsiadła do windy nawet jakby za drzwiami nie było kabiny. Gówno z ryżem zamiast mózgu
Buddaa09 napisał/a:
Większość kobiet by tak zareagowała, dlatego nie powinny wykonywać większości zawodów, a na pewno nie powinny pracować w służbach mundurowych itd., a jak wiemy jest jak jest. Baby mogą być przedszkolankami, kucharkami kurwa pielegniarkami, ale nawet i to potrafią czasem spierdolić.
Poziom Twojego intelektu jest mniej więcej na poziomie obu kobiet. Pierwsza mnie załamała, druga wkurwiła, a potem Ty jako wisienka na torcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów