📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Naskacze się naskacze ,przeciwnika nastraszy a ten na końcu wyciągnie 9-tke i go zastrzeli.
oj tam pierdolisz od kiedy pamiętam tego typu rzeczy gościły w remizach... jeszcze żółtek mógłby się czegoś nauczyć od naszych wiejskich wojowników
alescie ograniczeni... to nie taniec to co widzicie nazywa sie extreme martial arts trickz albo tricking i jest bardzo popularnym sportem w USA.
Niestety tylko u nas jak zwykle zacofanie.To polaczenie akrobatyki,breakdance i sztuk walki z czego akurat kung-fu jest tu najmniej.
Tych samych ludzi mozecie potem podziwiac w filmach takich jak Step Up albo Ong bak
To co widac na filmie to forma do muzyki wykonywana na mistrzostwach.wpiszcie sobie Matt Emig,Daniel Graham badz Anis Cheurfa w jutub i zobaczycie na czym to tak naprawde polega to niesamowicie ciezki i wymagajacy sport porownywalnie do gimnastyki sportowej
Niestety tylko u nas jak zwykle zacofanie.To polaczenie akrobatyki,breakdance i sztuk walki z czego akurat kung-fu jest tu najmniej.
Tych samych ludzi mozecie potem podziwiac w filmach takich jak Step Up albo Ong bak
To co widac na filmie to forma do muzyki wykonywana na mistrzostwach.wpiszcie sobie Matt Emig,Daniel Graham badz Anis Cheurfa w jutub i zobaczycie na czym to tak naprawde polega to niesamowicie ciezki i wymagajacy sport porownywalnie do gimnastyki sportowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów