📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zupełnie jakbym widział kierowców w Warszawie z numerami rejestracyjnymi zaczynającymi się od E lub L
Jebany dziadyga przeszkadza a ona chce tylko zaparkować tak aby jakiś inny samochód jeszcze się zmieścił. Jak zaparkuje na środku to później jakaś pizda zrobi zdjęcie i wrzuci na fejsa z napisem "maître de parking"
Dla mnie to wina instruktora w nauce jazdy. Zbyt przekonująco wpajał, że parkowanie równoległe tyłem jest najlepsze na ciasne parkingi...
Tak jeżdżą debile uznające się za cwaniaków jak wsiądą w te miniaturowe elektryczne gówna z obudową, na które nie trzeba prawa jazdy
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Smart jest o tyle ciekawą furą, że w wielu miejscach przeznaczonych do parkowania równolegle można zaparkować prostopadle
Chyba tym nagraniem próbowała przekonać zusowską komisję ds. orzekania o niepełnosprawności, że należy jej się renta za upośledzenie umysłowe
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów