Nie jestem tak kreatywny jak fantastico, w niszczeniu języka zbędnymi opisami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Szkoda, że samochodzik po prawej nie jechał 2-3x szybciej. Pedelarz miałby dożywotnią nauczkę aby kurwa patrzeć na pierdolone światła i używać jebanego mózgu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie jestem tak kreatywny jak fantastico
Głupi ludzie zwykle nie są kreatywni. To nie wstyd. Brawo, że przyznajesz się do swoich ułomności, w dzisiejszym świecie to cnota.
wczoraj jakis kurwix na kiblu nie znajacy przepisow za chuja nie zatrzymal sie kiedy tramwaj drzwi otworzyl i prawie uderzyl faceta wychodzacego. Powinni zrobic jakas kategorie zeby znac chociaz przepisy jesli juz sie na droge wyjezdza na 2 kolach
^up a może znał tylko miał na nie wyjebane
Od fantastico to ty sie odpierdol
A idioci nie potrafią nawet przeczytać zdania do końca.
Catar napisał/a:
A idioci nie potrafią nawet przeczytać zdania do końca.
Daj mu być Szeryfem w internecie.
Może ma chujowe życie i musi odreagować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów