18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Kupiłem menelowi maślankę...
Halman • 2017-07-01, 15:37

kupiona i wręczona dziś maślanka żulowi który zauważył mnie przed biedronką jak piję z ochotą ten mleczny napój, stwierdzi że nie chce pieniędzy ani jedzenia ale że jest ciepławo wiec prosi "o ludzki odruch". Maślanka tania wiec się wróciłem do biedronki, kupiłem, i podarowałem.. Pan do którego lepiej się nie zbliżać na 3 metry podziękował, zajął miejsce na pobliskiej ławce zrobił łyka i... to co widać na nagraniu...
nigdy kurwa więcej dokarmiania pasożytów!!!
Zgłoś
Danlew 2017-07-01, 23:46
Może niedobra
Zgłoś
Fragless 2017-07-02, 1:12 1
Myślałem, że wyjmie spod pazuchy dyntke i strzeli sobie "malibu".
Zgłoś
MagicznyTomasz93 2017-07-02, 3:32
O ty chuju żulu
Zgłoś
endrju132 2017-07-02, 11:01
zależy jaki pasożyt mnie kiedyś poprosił żul o kawałek chleba bądź resztki po kebabie :O widząc jego desperację w oczach poszedłem z nim do sklepu kupiłem mu najtańszej kiełbasy + bułki i wiecie co ? Koleś praktycznie mnie po ręcach całował bo mówił ,że od 3 dni nie jadł .
Zgłoś
ChybaTy1 2017-07-02, 12:35 3
endrju132 napisał/a:

zależy jaki pasożyt mnie kiedyś poprosił żul o kawałek chleba bądź resztki po kebabie :O widząc jego desperację w oczach poszedłem z nim do sklepu kupiłem mu najtańszej kiełbasy + bułki i wiecie co ? Koleś praktycznie mnie po ręcach całował bo mówił ,że od 3 dni nie jadł .

Od 3 dni nie jadł bo wszystkie wyżebrane pieniądze przepierdolił na alkohol a gdy ten w końcu odpuścił to nagle poczuł głód.
Kiedyś wyładowywałem zakupy z wózka do auta, podbił do mnie właśnie taki jegomość. Jak mu zaproponowałem, żeby poczekał aż przepakuję zakupy to odstawi mi wózek i weźmie sobie te 2 zł z blokady (zaparkowałem dość daleko) to tylko machnął ręka i sobie poszedł. Najwidoczniej ich menelski kodeks nie pozwala im wykonać żadnej pracy aby dostać za nią zapłatę, pieniądze muszą być otrzymane jedynie i kompletnie za NIC. Niech giną pasożyty jebane.
Zgłoś
barszczzuszkami 2017-07-02, 13:04
Nie dawałem, nie daję i nie będę dawał. Niech giną
Zgłoś
szamanthc 2017-07-02, 19:01
To pewnie twój stary miałeś przynieść browara a nie maślankę czekaj, jak ciebie syn tak w chuja zrobi i filmik żonie pokaże
Zgłoś
Thesherk 2017-07-03, 22:25
Ja bym nigdy nie poprosił sadola o "ludzki odruch" w trosce że mnie wyrucha
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem