warto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
warto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"warto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty"
całość całości, mniej więcej około... Ja jebe...
Poza tym że stylistycznie świrujesz na kogoś wyżej niż jesteś faktycznie to ta cała kwintesencja z bratem i boksem była dawno temu z kupowaniem motocykla i szwagrem. Sam kiedyś chciałem zastosować ten zabieg. W tej rozmowie o moto sprzedawca po tym tekście zmiękł i szybko się przyznał do paru felerów więcej, niż wcześniej deklarował więc chyba warto
całość całości, mniej więcej około... Ja jebe...
Poza tym że stylistycznie świrujesz na kogoś wyżej niż jesteś faktycznie to ta cała kwintesencja z bratem i boksem była dawno temu z kupowaniem motocykla i szwagrem. Sam kiedyś chciałem zastosować ten zabieg. W tej rozmowie o moto sprzedawca po tym tekście zmiękł i szybko się przyznał do paru felerów więcej, niż wcześniej deklarował więc chyba warto
Bachowski, wiem, że to już kiedyś było stosowane. A jeśli chodzi o moją stylistykę to skoro jesteś aż tak bardzo wykształcony to powinieneś tutaj zauważyc ironię. Domyślam sie, że jestes śmiesznym humanistą, ktory przez całe życie nie zarobi więcej niż 1500zł brutto na miesiąc.
Dobry to z bratem
Pizda , chce zabrać wymyślonego braciszka bo sam niebyłby w stanie podnieść ręki? naprawde szkoda mi niektórych pojebów..
STARE... i podrobione bo pierwszy taki filmik był jak koleś chyba motocykl kupował, więc to podróba ale trzeba przyznać że niezwykle skuteczna technika
sadistic.pl/kupowanie-motocykla-vt96475.htm890564
sadistic.pl/kupowanie-motocykla-vt96475.htm890564
Cytat:
Kurwa oglądam 3 raz i ciągle widzę ten sam obrazekwarto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty
Ciekawe czy w TEDEJIKU...
"z niemczech"...
a się gościu osrał
mój golf '95, nie ma jeszcze 160 tys. przejechane, przebieg weryfikowany u vw. Zazdrocha jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów