Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rak.Odbytu 2023-11-24, 2:31 1
mesjans napisał/a:

Kiedyś na Ukrainie wsiadłem pierwszy raz do autobusu miejskiego i podchodzi do mnie grube brzydkie babsko i prosi o opłatę za przejazd, ja płacę a ona chce jeszcze za drugi bilet a ja nie wiem o co chodzi ktoś obok zauważył że jestem obcokrajowcem i mi powiedział bym zawiesił torbę podróżną na bark bo jak leży na podłodze to liczy się jako druga osoba. Założyłem na bark i się odczepiła po czym przyczepiła się do innej grubej baby która nie miała kasy na bilet, co panią kanarową rozzłościło i na pierwszym przystanku gdy się drzwi otworzyły wyjebała ją z kopa w dupę. Centralnie otwierają się drzwi na przystanku ludzie chcą wsiadać a tu wylatuje baba bez biletu ryjem w chodnik, a to nie był autobus niskopoziomowy. Myślę sobie dobrze że udało mi się osiągnąć z nią szybki konsensus.

To ja widziałem takie coś w Poznaniu. Dwóch kanarów wzięło gościa za szmaty i wyjebali go na chodnik. I jeszcze za nim wysiedli żeby dać mandat. To było ze 20 lat temu, kanarowaniem zajmowała się taka firma z Bydgoszczy o bardzo złej reputacji, chyba Konsol. Skończyło się zerwaniem umowy przez przewoźnika bo takie jazdy to był standard.

Kriski napisał/a:

Oj służby wojskowej brakuje oj brakuje.

Wyślą na front i zamiast kałacha dostanie gumowego kutasa. To dopiero będzie zabawa, ciekawe ilu ubije Ukraińców.

majeńka napisał/a:

(I niestety zmyślasz, zbyt dużo cwaniaków nienawidzi kontrolerów, tak więc od razu by ktoś nagrał i zgłosił na policję.)

Zależy kiedy było owo "kiedyś". Kiedyś nie było kamerek w telefonach. A kiedyś wcześniej, nawet telefonów.
Zgłoś
mesjans 2023-11-24, 14:02 2
majeńka napisał/a:

Duże piwo dla kanarzycy. Prawidłowe postępowanie z gnojami bez biletów.
(I niestety zmyślasz, zbyt dużo cwaniaków nienawidzi kontrolerów, tak więc od razu by ktoś nagrał i zgłosił na policję.)

To było w 2004 roku na Ukrainie, niby czym miał ktoś to nagrać Nokią 3210 jeżeli ktoś tam miał w ogóle telefon komórkowy. A nawet żeby ktoś miał kamerę to jakby zaszedł zgłosić to na ichnią policję to by jeszcze wpierdol dostał białą pałą. Ale co ja tobie będę pisał pewnie nie masz nawet 20 lat i nie wiesz co to biała policyjna pała. A twoja świadomość na tym świecie zaistniała gdy telefony miały kamerę i uważasz to za standard wszechobecny zawsze.
Zgłoś
majeńka 2023-11-24, 19:47
W 2004 każdy od dawna komórki miał. Nokia 3210 jest z 1999ego roku, a wówczas telefony przeżywały czas szalonego rozwoju, tak więc wymieniało się je nie rzadziej niż raz na 1-2 lat, tambylcy mieli więc lepszy sprzęt.

Zaś w pamiętnym grudniu to ja już byłam i w pieluchy waliłam. Pałą niemowląt nie walili (na ogół) ale w domu bibuły było sporo. "Na klasowej wojny froncie dzielnie staje wronie proncie", "stoi na stacji egzekutywa" itp
Zgłoś
kulawiec 2023-11-24, 22:43
Podobno takie protezy im na pocieszenie zakładają teraz jak im upierdoli rękę.
Zgłoś
mesjans 2023-11-24, 22:54
majeńka napisał/a:

W 2004 każdy od dawna komórki miał. Nokia 3210 jest z 1999ego roku, a wówczas telefony przeżywały czas szalonego rozwoju, tak więc wymieniało się je nie rzadziej niż raz na 1-2 lat, tambylcy mieli więc lepszy sprzęt.
Zaś w pamiętnym grudniu to ja już byłam i w pieluchy waliłam. Pałą niemowląt nie walili (na ogół) ale w domu bibuły było sporo. "Na klasowej wojny froncie dzielnie staje wronie proncie", "stoi na stacji egzekutywa" itp

W roku 2002 nokie w komisach polskich były skupywane przez białorusinów i ukrrainców w Polsce masowo. Przychodził typ i mówił potrzebuję 40 sztuk noki takiej za tydzień odbieram płacę gotówką. To że ty miałeś nie oznacza że ktoś w innym kraju miał identyczny dostęp jak ty.
Zgłoś
Kubaeinstein 2023-11-29, 0:20
Kriski napisał/a:

Byłem dwa lata, potem kolejnych sześć, polecam.

No to Tobie się może podobało, ale dla większości to jest zmarnowany czas. A po tej służbie jakoś życie ogarnąłeś? Masz cywilny zawód?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem