📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i tak sprzedający w porządku się wydawał, choć z pokornego zrobił się bardzo pokorniutki, podejrzewam że normalnie to by wyglądało "no ok ok to przyjedziemy w piątek o 6 rano jak coś się nie będzie zgadzać to masz Pan wpierdol" sprzedający "dobra kurwa przyjeżdżaj Pan zwołam kumpli Ty głupi chuju już nie żyjesz.."
A potem przyjeżdża taka pierdolona menda po motocykl/samochód który ma 10 czy więcej lat i marudzi godzinami, że kurwa tu ryska, że tu jakiś dołeczek, a to plasticzek zadrapany, a tu jakaś plamka brudna, jakby co najmniej z salonu odbierał.
@up nie pierdol bo sam dobrze wiem jak to jest jechać po moto w super stanie, a na miejscu okazuje sie ze to kupa szrotu ze spawana rama...
Mógł dodać, żeby sam do niego tym motorem przyjechał bo jak nie to szwagier...
No i dogadali się panowie
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
jak sprzedawalem samochod lub motor to jeszcze nigdy mi sie taki typ nie trafil i w wiekszosci wypadkow 1 osoba ktora przyjezdzala to kupowala ale jak ja jezdzilem to z checia nieb ralbym szwagra tlyko jakiegos gnata i strzelal po kolanach i rekach zeby chuj wiecej nic nie pisal
a w kolana ku przestrodze
a w kolana ku przestrodze
Dobrze zrobił, wiem jak to jest z motocyklami. Ludzie opisują w ogłoszeniach stan idealny, a po oglądnięciu okazuje się, że motocykl miał szlifa, spawaną ramę czy wyjebane lagi. Motocykl to nie auto i jego stan ma duży wpływ na bezpieczeństwo. Zapierdalasz kilkaset klocków, a później okazuje się, że szrot, a nie motocykl.
@MortiCRX tak tylko że jak jedziesz 500km po coś co jakaś blać zapewniała że bezwypadek nówka sztuka a tam fale ze szpachli i przespawane pół samochodu/motoru to można się z lekka wkurwić.
Jakby mi jakiś kretyn tak przez tel powiedział, to kazałbym mu spierdalać.
@up Dr_dre Dobrze piszesz.
Ktoś mi mówi przez tel ze przyjeżdża ze szwagrem obejrzeć motor i jak coś mu się nie spodoba to mam wpierdol, to ja mu odpowiadam grzecznie, proszę bardzo zawołam kolegów to taki wpierdol dostaniecie ze z buta będziesz pan do domu wracał
Ktoś mi mówi przez tel ze przyjeżdża ze szwagrem obejrzeć motor i jak coś mu się nie spodoba to mam wpierdol, to ja mu odpowiadam grzecznie, proszę bardzo zawołam kolegów to taki wpierdol dostaniecie ze z buta będziesz pan do domu wracał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów