Człowieka można zabić, ideę nie.Byłem dzisiaj w Empiku i np. Battlefield 4 był za 129 zł, więc czy ja wiem czy to jest jakaś wielka różnica niż w necie? Na alledrogo z przesyłką wychodzi podobna cena, ale musimy czekać na dostarczenie przesyłki kilka dni a w sklepie mamy towar od ręki a nieraz w marketach są takie promocje, że nawet w necie nie znajdziemy taniej.
No patrz... a w necie można dostać za 30$... a jak ktoś sprytny i załatwi sobie zniżkę to szło dostać za 20$.
slickdeals.net/permadeal/107426/ea-origin---battlefield-4-pc-digital-download
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Byłem dzisiaj w Empiku i np. Battlefield 4 był za 129 zł, więc czy ja wiem czy to jest jakaś wielka różnica niż w necie? Na alledrogo z przesyłką wychodzi podobna cena, ale musimy czekać na dostarczenie przesyłki kilka dni a w sklepie mamy towar od ręki a nieraz w marketach są takie promocje, że nawet w necie nie znajdziemy taniej.
wczoraj na necie bf był za 79zł
slickdeals.net/permadeal/107426/ea-origin---battlefield-4-pc-digital-download
Jak ktoś jest sprytny, to potrafi zarobić tyle kasy, żeby nie musieć zgrywać baby z Radomia i dowartościowywać się kosztem innych.
PS Wydaje mi się, że hard byłby chyba lepszym miejscem na wstawianie drętwego chuja w temacie.
Edit: Fałszywy alarm, pomyliłem się, to był tylko vloger.