można go nie lubić ,ale trzeba przyznać że ma rację
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdoli. Jak potrzebuję np. kupić komuś prezent, bo jutro idę na urodziny to mam pewnie kupować w internecie a potem modlić się, żeby kurier dotarł na czas? Takiego wała. Idę do sklepu i kupuje.
Niektórzy wolą kupić coś na miejscu i przy zakupie mieć to przed oczami, tak ciężko zrozumieć ?
Na necie nie raz można zostać wyjebanym w dupe
Na necie nie raz można zostać wyjebanym w dupe
wszyscy jak jeden gadają o rzeczach +/- 100-200 zł. A co ze sprzętem za 3k-5k ? Nie każdy ma takie zarobki, żeby jednorazowo wyłożyć taką sumkę. Niektórzy (np. ja) nie mają również ochoty kupować na raty przez internet bo do takiego interesu dokłada się +/-800 zł w przeciągu dwóch lat spłacania rat....i tutaj pojawia się MM albo Saturn, gdzie często są promocje z ratą 0%... Oczywiście sprzęt też jest ciut gorszy(głównie komputerowy), niż ten oferowany w necie za podobną cenę, no ale niektórzy muszą liczyć każdy grosz
W Internecie zazwyczaj jest większy wybór i niższe ceny, ale nie jest to reguła. Do tego często granice się zacierają, często sklepy internetowe mają swoje odpowiedniki stacjonarne, więc często się kupuje przez Internet, a odbiera z jakiegoś punktu. W każdym razie kupując przez Internet zawsze się trzeba liczyć z tym, że może to potrwać. Zawsze może się okazać, że będą problemy z wysłaniem, potem z transportem, potem może sie okazać, że z towarem jest coś nie tak i odsyłanie, znowu wysyłanie... dlatego jak mam możliwość kupić coś w podobnej cenie na miejscu albo z wysyłką to jednak wolę nawet dopłacić trochę, ale mieć od ręki... często różnica jest mniejsza niż ewentualny koszt odesłania zjebanego towaru kupionego przez neta.
Allegro to jest jeden wielki śmietnik internetowy !!!!!!
Chodzi o coś innego. Gra która kosztuje dajmy na to 200 zł po roku na allegro kosztuje już 120 a w takim empiku 190. Są oczywiście wyjątki od reguły, a niedzielni gracze nie muszą być obeznani z cenami, ale w 95% przypadków świadomy konsument może nabyć towar taniej właśnie w internecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów