Kura JP w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwko za kaiokena kuraku ;d
haha mistrzostwo
zwykle staram się nie krytykować bez powodu ale to jest marne, strasznie
poziom intelektualny autora niższy niż u tego kurczaka
poziom intelektualny autora niższy niż u tego kurczaka
@htr83 zwykle staram się nie krytykować bez powodu ale ten komentarz jest marny, strasznie, poziom intelektualny autora niższy niż u przeciętnego planktonu z gimnazjum.
2x@up
Kurwa, nie wiedzieli nigdy kury na wolności...
co to znaczy KAJOHHEN KEAHAHHAH ?
@Blutok
ty za to należysz do bandy kretynów, którzy nie myślą nad komentarzem, aby tylko po kimś pojechać
a to rzeczywiście jest wybitnie intelektualne
...a za gifa z Nicholsonem dam browara
pomimo że "faker" był też do mnie
ty za to należysz do bandy kretynów, którzy nie myślą nad komentarzem, aby tylko po kimś pojechać
a to rzeczywiście jest wybitnie intelektualne
...a za gifa z Nicholsonem dam browara
pomimo że "faker" był też do mnie
kaiokeen jest cool stare czasy
prawdziwa historia:
Kolega policjant opowiadał. Wpłynęło zgłoszenie że coś niedobrego na jednej wsi się dzieje. Na miejscu okazało się że gęsi uciekły z zagrody. A że już tam byli to zaczęli je zaganiać i pomagać starszej pani. TAŚ TAŚ TAŚ i machali rękami. Jeden z tych policjantów potkną się o jakieś gówno i skręcił kostkę, aż zerwało mu coś tam w środku. Trzy miesiące w szpitalu leżał.
Kolega policjant opowiadał. Wpłynęło zgłoszenie że coś niedobrego na jednej wsi się dzieje. Na miejscu okazało się że gęsi uciekły z zagrody. A że już tam byli to zaczęli je zaganiać i pomagać starszej pani. TAŚ TAŚ TAŚ i machali rękami. Jeden z tych policjantów potkną się o jakieś gówno i skręcił kostkę, aż zerwało mu coś tam w środku. Trzy miesiące w szpitalu leżał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów