📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
absens137 napisał/a:
Jaki kurwa szczur, człowieku?
Słusznie zią...skopiowało mi się nie to co trzeba Ale też fajne
Kurwa wyrośnięty strasznie ten szczur. Po odgłosach i wyglądzie szczura stwierdzam że to Czelabińsk.
BongMan
kurczak to najlepsze źródło białka, dieta to klucz do sukcesu
kurczak to najlepsze źródło białka, dieta to klucz do sukcesu
mam nadzieję, że to nie stałe miejsce pobytu pytona, bo pomijając fakt, że nie jestem jakimś zwolenninkiem trzymania gadów w mieszkaniu to ten ma wyjątkowo przejebane: zielony dywnanik i trochę piasku...wygląda to tak, że stać na węża ale już na drzewko, kamień czy jakiś basenik już nie.
nastepny kurwa idiota...
nie idiota nastepny niekochany zjeb,pewnie byl rzniety w dupala przez wujka i mu sado maso sie ukształtowało.
zarcie na wyciagniecie jezyka ma. a sie zastanawia jak glupi huj.
węże są popierdolone.
węże są popierdolone.
ogólnie rzecz biorac kamienie pytona tygrysiego kura to nie jest nic strasznego o ile kura jest martwa ja zawsze wychodziłem z tego założenia karmiąc swoje węże i terrarium dla tego gada jest napawde złe nie mówiąc juz brzydko że chuj... ten ggtunek pytona dorasta do naprawdę duzych rozmiarów i potrzebuje na prawde duzego terrarium no ale nie kazdy jest tak odpowiedzialny
co to kurwa jakiś zwierzyniec ? która to juz wstawka z tym chujostwem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów