Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moja ciotka miała takie szkolone kury ze na moje przywołanie przybiegały a ja wtedy otwierałem stodołe gdzie na ziarnie grasowały myszy i nastepowała rzez ,kury rzucały sie z takim impetem ze w ciąugu kilku sekund robiły robote za koty ktore co prawda ciotka posiadała trzy ale te lewusy wylegiwały sie całymi dniami na ganku i tylko mruczały skurwysyny
Nawet kurwy wiedzą, że mienso jest w pytę! Co będą wpierdalać nasionka i korzonki jak jebani weganie
Z resztą taka kura jak jest na cyklu z antybiotyków to musi wpierdolić trochę białka co by jej masła rosła.
Istnieją przypuszczenia że dzięki inżynierii genetycznej i odwróceniu ewolucji można by uaktywnić gen odpowiedzialny za wytwarzanie zębów który cały czas jest obecny w kurzym dna. Dzięki czemu dało by się stworzyć coś przypominającego w jakimś stopniu dinozaura. Jest to oczywiście ogromny skrót myślowy i raczej nie zobaczymy takiego tirexa czy zauropoda naciągniętego na "kurzy stelaż " ale sama idea wydaje się być dosyć ciekawa.
Taka ciekawostka - naukowcy opracowali modele przemieszczania się dużych drapieżnych dinozaurów właśnie na bazie kurczaka z doczepionym ogonem.
I to jakim
moja ciotka miała takie szkolone kury ze na moje przywołanie przybiegały a ja wtedy otwierałem stodołe gdzie na ziarnie grasowały myszy i nastepowała rzez ,kury rzucały sie z takim impetem ze w ciąugu kilku sekund robiły robote za koty ktore co prawda ciotka posiadała trzy ale te lewusy wylegiwały sie całymi dniami na ganku i tylko mruczały skurwysyny
Kury nie są takie znowu głupie, nauczyly się kojarzyć człowieka z zarelkiem i biegna po swoje.
Moze jadowity pajak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów