📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ale to życie jest! ja poznaje, coś osiągniesz i jeb, jest zbyt dobrze i ciul, coś się nie psuje i jebut, też tak mam ale nie myślcie że się chwale
o kurwa, przestaję koksować, bo mnie zapierdolą... tak jestem kurczakiem
To wygląda na urząd skarbowy. Dorabiasz się dorabiasz, nagle wpada kontrola i dup. Nie ma Cie.
No ale jest też dobra strona tego obrazka, ktoś wpierdolił smaczny rosołek
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ale to życie jest! ja poznaje, coś osiągniesz i jeb, jest zbyt dobrze i ciul, coś się nie psuje i jebut, też tak mam ale nie myślcie że się chwale
A jest kurwa czym ???
Alegoria Przedsiębiorcy w Polsce?
True story.
Czasami jak spotyka mnie coś dobrego to czekam aż to się spierdoli
Ale co się naruchał to jego
"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"
fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów