Klienta mu odstrzelili, bandyty ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Klienta mu odstrzelili, bandyty ...
Babka wróciła się po kuraka jak by nic sięnie stało.
Tero grubego upieką na rożnie i bedzie git
zamawiam kebaba z miesem mieszaknym z kurcza, wołowina i meksykańskiego wieprza.
drakasraka napisał/a:
zamawiam kebaba z miesem mieszaknym z kurcza, wołowina i meksykańskiego wieprza.
...gdy matka puści się z imigrantem a ty uczysz się polskiego.....
turor napisał/a:
...gdy matka puści się z imigrantem a ty uczysz się polskiego.....
tatauś? czy to ty?
Chujowe życie i taka śmierć.
Jakby tyle nie wpierdalał, siedział w domu na dupie, to by żył. Zresztą i tak by niedługo wykorkował na wieńcówkę ,taki spasiony.
Jedno czego mnie nauczyły te filmiki z południowej czy środkowej Ameryki, to to, że jeśli jesteś postronnym świadkiem ulicznej egzekucji, w większości przypadków jesteś bezpieczny. Tym motosnajperom zawsze zależy tylko na celu, nie przejmują się nikim wkoło.
Voltaire
Zwłaszcza kiedy motosnajper już sobie pojechał.Jedno czego mnie nauczyły te filmiki z południowej czy środkowej Ameryki, to to, że jeśli jesteś postronnym świadkiem ulicznej egzekucji, w większości przypadków jesteś bezpieczny. Tym motosnajperom zawsze zależy tylko na celu, nie przejmują się nikim wkoło.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów