📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:40
To są kogoty. Istnieją pewni "spacjaliści" w takich kurnikach którzy do razu po wykluciu sprawdzają czy kurka czy kogót, kurka idzie dalej to faszerowania, a kogutek na przemiał. Podobno bardzo dobrze opłacany zawód bo bardzo cieżko odróżnić u pisklaka czy ma "chujka"
Tak w ogóle to taki obraz nie wpłynął że jadłem mniej mięsa ale już połączenie dobrej muzyki + obraz ludzkiego spierdolenia wywołał u mnie już taką zmianę. Mówie o filmiku "CZŁOWIEK Pan" który był tutaj niedawno.
Tak w ogóle to taki obraz nie wpłynął że jadłem mniej mięsa ale już połączenie dobrej muzyki + obraz ludzkiego spierdolenia wywołał u mnie już taką zmianę. Mówie o filmiku "CZŁOWIEK Pan" który był tutaj niedawno.
To się wgl opłaca z takich małych robić produkty?, nie lepiej poczekać aż podrosną?
Cwir cwir skurwysyny
Lepsze były "ekspresowe kurczaki"
chocho napisał/a:
To jest chyba produkt uboczny/odpad z produkcji jajek.
To sa niepotrzebne mlode koguty. Kurki ida do klatek i znosza jajka.
Matzdorf napisał/a:
To są kogoty. Istnieją pewni "spacjaliści" w takich kurnikach którzy do razu po wykluciu sprawdzają czy kurka czy kogót, kurka idzie dalej to faszerowania, a kogutek na przemiał. Podobno bardzo dobrze opłacany zawód bo bardzo cieżko odróżnić u pisklaka czy ma "chujka"
Tak w ogóle to taki obraz nie wpłynął że jadłem mniej mięsa ale już połączenie dobrej muzyki + obraz ludzkiego spierdolenia wywołał u mnie już taką zmianę. Mówie o filmiku "CZŁOWIEK Pan" który był tutaj niedawno.
Ten specjalista to sekster
Ah ten sadol miliony małych kurczoków czy innych gówienek codziennie umiera wyjebane
Dziecko z chin dostanie w pysk-o nie no rozjebałbym go
No popłaczcie sie jeszcze tam ja wole jak dzieci są napierdalane niż jak zwierzęta haha
Dziecko z chin dostanie w pysk-o nie no rozjebałbym go
No popłaczcie sie jeszcze tam ja wole jak dzieci są napierdalane niż jak zwierzęta haha
To jest pas startowy do nauki latania
Japiszon napisał/a:
McDonalds spotkaaajmy się
w maku giną masowo byczki i krówki,mcnuggets to tylko ułamek oferty.pojebało ci się z kfc paszteciarzu.
Ludzie dzielą się na dwa rodzaje:
1. tych którzy nigdy nie widzieli jak się robi kiełbasę
2. weganie
1. tych którzy nigdy nie widzieli jak się robi kiełbasę
2. weganie
up
Wszyscy co się chuja znają niech się nie odzywają. Zapewniam, że zjadamy zarówno kurki jak i koguty. Brojler, czyli efekt krzyżowania dwóch linii - męskiej i żeńskiej, jest zarówno samcem jak i samicą. W wyniku krzyżowania stają się jednak bezpłodne i niezdolne do dalszego rozmnażania, za to szybciej przyrastają. Od wyklucia do uboju 6 tygodni. To co tu widzimy na filmiku to odpad ( mniej niż 1% sztuk wyklutych w danej partii) czyli sztuki w jakiś sposób zdeformowane, niewyklute do końca (w produkcji przemysłowej nie ma na to czasu) albo mokre po wykluciu ( mają mało czasu na to, a mokry puch jest uznawany za wadę rozwojową). Razem z niewyklutymi jajami takie osobniki trafiają jak widać do utylizacji, nie ma mowy żeby to trafiło do konsumpcji ( przynajmniej w cywilizowanych krajach). Pozdrawiam i polecam się douczyć zanim zaczniecie pierdolić głupoty.
Wszyscy co się chuja znają niech się nie odzywają. Zapewniam, że zjadamy zarówno kurki jak i koguty. Brojler, czyli efekt krzyżowania dwóch linii - męskiej i żeńskiej, jest zarówno samcem jak i samicą. W wyniku krzyżowania stają się jednak bezpłodne i niezdolne do dalszego rozmnażania, za to szybciej przyrastają. Od wyklucia do uboju 6 tygodni. To co tu widzimy na filmiku to odpad ( mniej niż 1% sztuk wyklutych w danej partii) czyli sztuki w jakiś sposób zdeformowane, niewyklute do końca (w produkcji przemysłowej nie ma na to czasu) albo mokre po wykluciu ( mają mało czasu na to, a mokry puch jest uznawany za wadę rozwojową). Razem z niewyklutymi jajami takie osobniki trafiają jak widać do utylizacji, nie ma mowy żeby to trafiło do konsumpcji ( przynajmniej w cywilizowanych krajach). Pozdrawiam i polecam się douczyć zanim zaczniecie pierdolić głupoty.
Niby z takiego gówna robią ten pasztet a tyle lat go jem i jest dalej zajebisty