📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To są koguty w sklepie tylko kury się kupuje, dlaczego? Bo koguty są w parówkach drobiowych 8===D pzdr.
Ile porcji kotleta mielonego z dwóch piersi kurczaka można zrobić? W WARSie w czasach słusznie minionych, potrafili 90 z wykorzystaniem papieru toaletowego. Smacznego. Ludzie wtedy pili i łykali wszystko, zwłaszcza partyjni.
prosto do nieba czwórkami szli...
Dziecko z chin dostanie w pysk-o nie no rozj***łbym go
No popłaczcie sie jeszcze tam ja wole jak dzieci są napie**alane niż jak zwierzęta haha
Miliony małych kurczoków, czy innych gówienek. Codziennie umiera wyjebane Dziecko z chin. Dostanie w pysk o nie rozjebałbym go.Nie popłaczcie się jeszcze.Tam ja wole jak dzieci są są napierdalane ,niż jak zwierzęta haha.
Kurwasz nawet po wstawieniu znaków interpunkcyjnych w domyślnych miejscach, Szyfr ciężki do odczytania, enigma wysiada. Wysoki poziom mają teraz w tych gimbazjonach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów