Pierwsze ujęcie od 0:55.
Pierwsze ujęcie od 0:55.
I bóg stworzył kobietę 669226292Co to za gniot, który ma wzbudzić litość nad turasami, którzy są jednymi z największych chujów w regionie, a jedynym ich usprawiedliwieniem jest to, że są arabusami, czyli u nich to normalne.
Turcy nie są Arabami
A tak serio...
W 1915 roku podczas ludobójstwa Ormian, kiedy to najpierw uwięziono i wymordowano ormiańską elitę,
później wymordowano mężczyzn, a na końcu mordowano już bezbronne kobiety i dzieci.
Jak pewnie wszyscy wiedzą wymordowano ponad 2 miliony Ormian i ok 500 tysięcy innych chrześcijan.
Otóż Kurdowie też mieli w tym swój udział - wysługiwali się Turkom i to szczególny sposób.
Wszyscy ówcześni pamiętnikarze wspominają, że Kurdowie dopuszczali się najbardziej okrutnych, wyrafinowanych i sadystycznych mordów jakie kiedykolwiek podczas tego ludobójstwa widzieli.
Kurdowie zachowywali się jak upaińcy na Wołyniu wobec Polaków.
Nie lubię Turków - odwiecznych wrogów Polski. Jednak dla Kurdów nie mam szacunku.
Od normalnych Turków to się proszę odpierdolić.
Widziałeś kiedyś "normalnych" Turków?
Przecież oni wszyscy są muzułmanami.
Widziałeś kiedyś "normalnych" Turków?
Przecież oni wszyscy są muzułmanami.
Byłem, widziałem, i co ?
Tylko nie pisz, że każdy muzułmanin to terrorysta, podaj jeszcze jakieś argumenty dlaczego mam nienawidzić zwykłego Turka/Turczynkę?
Nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy muzułmanin to muzułmanin!Tylko nie pisz, że każdy muzułmanin to terrorysta,
Byłem, widziałem, i co ?
Tylko nie pisz, że każdy muzułmanin to terrorysta, podaj jeszcze jakieś argumenty dlaczego mam nienawidzić zwykłego Turka/Turczynkę?[/quote
Czy ja Ci każę kogoś nienawidzić?
Napisałem "przecież oni wszyscy są muzułmanami" - dla osoby, która ma podstawową wiedzę o islamie sprawa jest oczywista.
Jeżeli przeczytałeś Koran i czytałeś życiorys Mahometa,
jeżeli wiesz jak miała na imię jego pierwsza żona, a ile lat miała najmłodsza.
Jeżeli wiesz czym jest hidżra, a czym takija,
Jeżeli wiesz ilu Mahomet "nawrócił" po dobroci przez 10 lat działalności, a ilu groźbą śmierci,
jeżeli wiesz kiedy i dlaczego dozwolony jest sex z dziećmi, zwierzętami oraz sex homoseksualny,
jeżeli wiesz co, z kim i gdzie zdobił w 732 roku król Franków Karol Młot,
jeżeli wiesz czym była bitwa pod Lepanto i co to rzeź Famegusty.
Jeżeli wiesz co znaczy szabla i krzaczki na fladze Arabii Saudyjskiej,
jeżeli wiesz kiedy pozbyto się muzułmanów z półwyspu iberyjskiego.
Jeżeli wiesz, że islam to nie jest religia, ale kompletny i totalitarny ustrój społeczno-polityczno-religojny,
Jeżeli wiesz ilu Ormian wymordowali Turcy w latach 1895-1917,
Jeżeli, jeżeli, jeżeli...
Jeśli odpowiedziałeś na wszystkie te pytania twierdząco to przypuszczam, że masz podstawową wiedzę o islamie.
Niestety podejrzewam, że nie możesz potwierdzić bo... nie zadałbyś takiego pytania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów