Według opisu kurdowie tłuką turków w podokręgu Shera. Na końcu pokazują co skonfiskowali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
xaydor napisał/a:
Za wygrywających Kurdów zawsze piwko, ale oni tam chyba z Iranem walczą, bo tam ID typa jak by pod kolor flagi Iranu
To ID to FSA czyli Free Syrian Army czyli tych co walczą przy wsparciu Turcji z Asadem. FSA to terrorystyczne śmieci.
To na bank nie są turcy
marcinbobek napisał/a:
Zawsze po odrobionych lekcjach odpalam, "pełny podwójny magazynek w Twoją starą"
Nie mów staremu bo kill cama dostanie
Ale ty jesteś niedojebany. Okno życia było zajęte wiec stara musiała z tobą do do u wrócić?
Yakov napisał/a:
Akurat stare, pordzewiałe kałachy nie mają nic wspólnego z wyposażeniem armii tureckiej, z którą nawet Ruscy nie bardzo chcą ostatnio zadzierać.
Turcy aktualnie mają jeszcze trochę MKA 1919, ale w większości biegają już z H&K, FN SCAR, KCR-556
I nie, tureccy żołnierze nie biegają w bejsbolówkach
Scar rozkurwia hełm razem z głową jak balon z wodą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów