18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kurdyjski atak
Jesse.Pinkman • 2021-09-16, 11:05
Według opisu kurdowie tłuką turków w podokręgu Shera. Na końcu pokazują co skonfiskowali.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marcinbobek 2021-09-16, 11:07 4
Niskie lvl nie ma co. Ja w pierwszej kolejności używam perka zimna krew. Wtedy żaden kutas z cziterskim celownikiem mnie nie widzi
Zgłoś
janlew 2021-09-16, 11:27 17
Z tych dwóch to akurat kibicuje Kurdom, oczywiście tym znajdującym się poza Europą, i nie wybierającym się na ponton
Zgłoś
xaydor 2021-09-16, 11:29 2
Za wygrywających Kurdów zawsze piwko, ale oni tam chyba z Iranem walczą, bo tam ID typa jak by pod kolor flagi Iranu
Zgłoś
baronturbina 2021-09-16, 11:32 5
marcinbobek napisał/a:

Niskie lvl nie ma co. Ja w pierwszej kolejności używam perka zimna krew. Wtedy żaden kutas z cziterskim celownikiem mnie nie widzi

Może użyj perka „odrabiam lekcje i uważam na zajęciach”?
Zgłoś
Zaprzysiężony 2021-09-16, 12:03
Wojna wyzwala zwierzęce instynkty. 3 razy w leżącego trupa...
Zgłoś
Constantin 2021-09-16, 12:55 6
xaydor napisał/a:

Za wygrywających Kurdów zawsze piwko, ale oni tam chyba z Iranem walczą, bo tam ID typa jak by pod kolor flagi Iranu

To był syryjski najemnik, tam chyba nie było żadnych turków patrząc po uzbrojeniu. Jedyne co tureckie to ten celownik termowizyjny Bataraya Kullanin.
Zgłoś
zwierzak30 2021-09-16, 13:49 2
Zdobyczna broń żywcem wyrwana z lat 90-tych naszej armii. Stary PK,MS i AKM.
Ze wszystkich strzelałem.Plus SWD,,P 64,P 83,PM 9mm. I najlepsze - RPG-7.
Fajnie było.
Zgłoś
Yakov 2021-09-16, 14:10 9
Akurat stare, pordzewiałe kałachy nie mają nic wspólnego z wyposażeniem armii tureckiej, z którą nawet Ruscy nie bardzo chcą ostatnio zadzierać.
Turcy aktualnie mają jeszcze trochę MKA 1919, ale w większości biegają już z H&K, FN SCAR, KCR-556

I nie, tureccy żołnierze nie biegają w bejsbolówkach
Zgłoś
marcinbobek 2021-09-16, 14:15 1
baronturbina napisał/a:

Może użyj perka „odrabiam lekcje i uważam na zajęciach”?

Zawsze po odrobionych lekcjach odpalam, "pełny podwójny magazynek w Twoją starą"
Nie mów staremu bo kill cama dostanie

Zgłoś
Cudak 2021-09-16, 14:40
Ten snajper jakiś nerwowy, ale lubię takie filmiki z rozpracowywania skurwysynów.
Zgłoś
Pralpunkt 2021-09-16, 14:49
Brawo Kurdowie brońcie swojej ziemi jesteście ostatnim bastionem normalnych ludzi w tamtym kawałku świata
Zgłoś
mrokussw 2021-09-16, 15:09 3
Jakby to byli turcy to w 15 sekund na kurdow spadloby 100kg bomb , po drugie turcy maja armie wyposazona w nowa bron a nie ten szrot , obstawiam ze to jacys islamscy bojownicy
Zgłoś
BigLebovsky 2021-09-16, 15:17 3
Czy wy również słyszeliście tam następujące słowa: Tusk, demokracja, otua, będziesz siedział, te pieniądze im się po prostu należały i najważniejsze -ktos krzyczy konstytucja i dość dyktatury kobiet.
Zgłoś
Diomedes 2021-09-16, 15:41 7
To nie Turcy tylko FSA czyli Free Syrian Army. Poprzednio pupilkowie USA walczący z Assadem, a obecnie pupilkowie Turków szczuci na Kurdów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem