Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robią wielkie halo bo dziewczęta ukazują swoje wdzięki,a ja się pytam,co w tym złego ? chcą to pokazują.
Kurwy zawsze były, są i będą...nic nie poradzimy
Te "dziewczynki" chyba te dziwki
No jebnięci ... nie dziwki,po prostu nie żyją według waszych średniowiecznych norm tego co przyzwoite a co nie.Dla mnie nieprzyzwoite to robić komuś krzywdę,a co one robią ze swoim ciałem i komu je pokazują to tylko ich sprawa.
No jebnięci ... nie dziwki,po prostu nie żyją według waszych średniowiecznych norm tego co przyzwoite a co nie.Dla mnie nieprzyzwoite to robić komuś krzywdę,a co one robią ze swoim ciałem i komu je pokazują to tylko ich sprawa.
Odezwał się obrońca małoletnich kurew i debili.
Robią wielkie halo bo dziewczęta ukazują swoje wdzięki,a ja się pytam,co w tym złego ? chcą to pokazują.
No to czekamy z utęsknieniem na twoją córkę.
Zgadzam się z Tobą. Jeśli jest taka ich wola, niech tak robią. Niech pokazują swoje ciało, niech się nawet bzykają w młodym wieku, niech niszczą konwenanse społeczne - ale co jak co, sam nie chcę mieć partnerki, ktorej pizdę widziało całe osiedle. ;] Ale są dziewczyny do oglądania, do ruchania i do kochania.
Słowem Grzechu jest Ograniczenie. O mężczyzno! Nie odmawiaj twej żonie jeśli ona pragnie! O kochający, jeśli taka twa wola, odejdź! Nie masz węzła który może połączyć rozdzielonych prócz miłości: wszystko inne jest przekleństwem. Przeklęte! Przeklęte niech będzie to na eony! Piekło.
Niech to będzie tym stanem wielości uwiązanym i wstrętnym. Tak z tobą całym: nie masz żadnego prawa prócz czynienia twej woli.
Czyń ją i nikt inny nie powie nie.
Miałem nie pić, ale chyba jednak muszę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów