18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Nabs 2011-12-09, 17:23
@rebiant za dużo "białych" jak na meksyk. Wydaje mi się że to hiszpania

BTW co się tyczy tematu prostytutek. To taką z ulicy to w sumie nie chciałbym za dopłatą jebać, ale na różnego rodzaju stronach z annonsami erotycznymi, czy też nawet na stronach pokroju fotka/nk/fb znajdziesz jakieś dziewczyny które zrobią ci dobrze za kasę.
Zgłoś
MyBijaCZ 2011-12-09, 17:46
A połowa to mężczyźni
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-12-09, 17:55 15
O kurwa. O jeszcze jedna i jeszcze, i jeszcze...
Zgłoś
qucharz69 2011-12-09, 18:18
Dupy całkiem , całkiem , ale to trochę tak jakby wipierdalać ze śmietnika
Zgłoś
sesek 2011-12-09, 18:42
Ulica Berlusconiego ,zwana Bunga Bunga
Zgłoś
vass 2011-12-09, 19:53
Kochał bym wszystkie jak swoje
Zgłoś
gikeryooo 2011-12-09, 20:02 5
Baza wirusów została zaktualizowana
Zgłoś
tigerqaz 2011-12-09, 20:59 2
a u nas przy drodze stoją takie że w kadrze by się nie zmieściły he he tam to sam bym pojechał...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Bejker 2011-12-09, 21:40
Ja tam bym nawet takiej pizdę wylizał
Zgłoś
Pener 2011-12-09, 21:41 1
Bejker napisał/a:

Ja tam bym nawet takiej pizdę wylizał

pod okiem zwykłym czy kakaowym?
Zgłoś
Lost in Dreams 2011-12-09, 22:09
Nabs, Ta na nk czy fotce znajdziesz ale nikt cię tam nie zapewnia, że zdrowiuśkie jak rybka. Żadna ci nie da certyfikatu.

A tak ogólnie panowie to nigdy nie ma pewności czy cudowna laska, fajna, zadbana, poznana na kawce kawiarni nie ma jakiegoś syfa od byłego który ruchał przydrożne dary lasu.
Zgłoś
theyare 2011-12-09, 22:15
Kiedyś do takiej damką podjechałem i rzuciłem: hej mała może jakiś szybki numerek na tylnim siedzeniu?
Zgłoś
Pablo 2011-12-09, 22:44
a co tam będziecie się martwić jakimś choróbskiem wykończy was za kilka lat, a to nic poważnego

Ale dziewczynki niezłe ! Naprawdę ładne i jebać aż miło, nie ma co się dziwić - że kurestwo z kościołem w parze idą.
Zgłoś
irish 2011-12-10, 1:00
ֺ napisał/a:

Płatny seks to dla Ciebie raj?

Biedactwo.

nie pierdol tylko powiedz gdzie to jest.
Zgłoś
G................y 2011-12-10, 7:25
ta w 00:40 ma fajny tyłek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów