Wybór jak w markecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
o kurwa raj na ziemi O_O
Przez moment myślałem, że Samoobrona znów wylazła na ulice...
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ta w 0:48 chyba chciała kutasa wyciągnąć. Pewnie z Tajlandii jest. Wróć, z sadistic.pl.
Powiedzcie mi doświadczeni chłopcy, czy duże jest ryzyko zarażenia się czymś od takiej kurwy? Zamierzami z kumplami po wypłacie pojechać na takie coś, spróbować bo nigdy kurew nie dymaliśmy a puki młodzi jesteśmy to chcemy zobaczyć jak to jest walić wiadro
wiejska jak chuj
Kamerzysta rowerem na dziwki wyjechał?
Powiedzcie mi doświadczeni chłopcy, czy duże jest ryzyko zarażenia się czymś od takiej kurwy? Zamierzami z kumplami po wypłacie pojechać na takie coś, spróbować bo nigdy kurew nie dymaliśmy a puki młodzi jesteśmy to chcemy zobaczyć jak to jest walić wiadro
Tylko potem żebyś nie płakał, że zastrzyk z penicylinki domięśniowo boli.
Pozdrawiam i szczęścia życzę Twojej dziewczynie
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów