📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Biegnij Forest, biegnij
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Cytat:
aki kurwa fart ze w nic nie przypierdolił tylko w ten płot za domem. Zabawne jak wolał wrócić po telefon niż biec za samochodem
ale ze drzwi mu sie troche szerzej otwieraja to nie zauwazyles
Te filmiki to wydaje mi się sprawka konkurencji. Pamiętacie akcje (chyba) DHLu i ich żart z doklejaniem napisu ''DHL i faster'' czy coś takiego?
te otwarte drzwi w sumie uratowały kuriera/firmę kurierską od wypłacenia większego odszkodowania - dały lekki opór co zmieniło kierunek ruchu pojazdu, minimalny bo minimalny ale przynajmniej nie rozjebało właścicielowi pół domu
Tak patrząc to jebany miał fart że swoje drzwi (chcąc nie chcąc) zostawił otwarte bo w kontakcie z drzewem auto delikatnie zmieniło swój tor, dzięki czemu nie przyjebało w dom, ewentualnie delikatnie by zahaczyło prawą stroną
mloncur jebańcu uprzedziłeś mnie
To służbowe auto, więc się oszczędza na częściach i na serwisie, mogła linka od ręcznego pójść w pizdu. Albo kurier jest idiotą.
Według mnie ta kamera to norma, nie wiem gdzie się rozgrywa cała akcja ale w stanach wiele osób ma kamery przy domach. Po kwadratowych blachach można wnioskować że to właśnie Stany. Dobrze że w dom nie wydupił bo amerykanie mają domy z kartonów kartonów
xXDoggXx napisał/a:
Tak patrząc to jebany miał fart że swoje drzwi (chcąc nie chcąc) zostawił otwarte bo w kontakcie z drzewem auto delikatnie zmieniło swój tor, dzięki czemu nie przyjebało w dom, ewentualnie delikatnie by zahaczyło prawą stroną
tak wyszło, że jestem jebanym ekspertem ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów