Żadnej przesyłki pod ten adres raczej już nie dostarczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Żadnej przesyłki pod ten adres raczej już nie dostarczy.
pies mu morde chciał polizać a chłop spanikował
boje się że przykleksił
boje się że przykleksił
pies do odjebania, własciciel do pierdla, na kuriera też znajdzie sie paragraf...
pies się tylko chciał przywitać, nawet go nie ugryzł
kurwa, jak nie mając ogrodzenia można trzymać takiego psa na wolnośći XD bamberykanie to jednak dzbany
Kurier niech bierze dobrego adwokata wyciągnie whuj kasy od debil
Pralpunkt napisał/a:
Kurier niech bierze dobrego adwokata wyciągnie whuj kasy od debil
Kolejny zachłanny na cudze pieniądze. Rodzice nie nauczyli cię, że trzeba żyć z godnością?
Żydostwo to stan umysłu.
Sąsiad już mur buduje........
Umiem_modować napisał/a:
Kolejny zachłanny na cudze pieniądze. Rodzice nie nauczyli cię, że trzeba żyć z godnością?
Żydostwo to stan umysłu.
No ta, bo ty byś nawet dupy dał temu psu i to w czynie społecznym, taki z ciebie prawdziwy Polak prawilniak
czarnybombelek napisał/a:
No ta, bo ty byś nawet dupy dał temu psu i to w czynie społecznym, taki z ciebie prawdziwy Polak prawilniak
Nic bym nie zzrobił, bo nie jestem żałosnym żebrakiem. Ciebiezapiekło to co napisałem, bo pewnie chodzisz roszczeniowcu i szukasz przeterminowanych produktów w sklepach na półkach, żeby wyżebrać odszkodowanie, za ryzyko utraty zdrowia. Tfu ludzkie glisty
sensualna napisał/a:
pies się tylko chciał przywitać, nawet go nie ugryzł
To, że ty się witasz z randomowym facetem z ulicy wywracając go na plecy i kierując pysk w kierunku krocza nie oznacza jeszcze, że każdy się tak wita. Pozostaje mieć nadzieję, że ty również nawet go nie gryziesz.
Umiem_modować napisał/a:
Nic bym nie zzrobił, bo nie jestem żałosnym żebrakiem. Ciebiezapiekło to co napisałem, bo pewnie chodzisz roszczeniowcu i szukasz przeterminowanych produktów w sklepach na półkach, żeby wyżebrać odszkodowanie, za ryzyko utraty zdrowia. Tfu ludzkie glisty
Sklej pizdę, parobasie
Bycie kurierem w USA nie jest mile i przyjemne. Psy Cię gryzą, właściciel posesi może zacząć strzelać a i zaruchać nie ma co bo tam same pontony ponad 150 kg. Nie zazdraszczam
Bycie kurierem w USA nie jest mile i przyjemne. Psy Cię gryzą, właściciel posesi może zacząć strzelać a i zaruchać nie ma co bo tam same pontony ponad 150 kg. Nie zazdraszczam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów