Tak wygląda typowy dzień z życia kuriera w galerii handlowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Taa...kurier, oczywiście...
Nie każdy z paczką to kurier.
miej wyjebane a będzie Ci dane
no i chuj mu w dupę, moją paczkę też ostatnio potarmosili, frajery, odszkodowanie po 3 miesiącach dostałem... cudem bo 5x musiałem pisać że tak uszkodzili bo papiery ginęły, jak nie ginęły to odmowa (stasiu odmów, jak napisze znów to wtedy pomyślimy)
Nie takie rzeczy się dzieją z paczkami na sortowni gdy przychodzi dostawa tuż przed fajrantem.
To co robią kurierzy to wierzchołek góry lodowej. Jakbyście zobaczyli co się na sortowniach dzieje to jest dopiero bajka.
Paczka z każdej możliwej strony oklejona "fragile " a chuj tam 2 metrowy rzut na sorter na pewno jej nie zaszkodzi.
Z 10 lat temu w nieistniejacej już firmie "Stolica" na moich oczach koleś się wjebal widlakiem w paletę tv. W protokole "uszkodzone przez nadawcę".
Paczka z każdej możliwej strony oklejona "fragile " a chuj tam 2 metrowy rzut na sorter na pewno jej nie zaszkodzi.
Z 10 lat temu w nieistniejacej już firmie "Stolica" na moich oczach koleś się wjebal widlakiem w paletę tv. W protokole "uszkodzone przez nadawcę".
No jak chuj że kurier.... Bjacz
Nie wszystko złoto co się świeci.... Nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
To Cristiano Ronaldo robi pranka. Hahaha bardzo dobry prank. Pycha wuju.
Psilocke napisał/a:
Bo za takie pieniądze to każdy ma w tym kraju to wszystko głęboko w piździe i dlatego właśnie tak się dzieje w każdej branży. Wiem, bo w wielu robiłem i wszędzie tak jest. Np. pozdrawiam jeśli ktoś wpierdala bakalie itp. z "Bakallandu", kiedyś jak tam robiłem to nie raz mi się wysypały chociażby wiórki kokosowe na ziemie, które tak czy siak zamiast do śmietnika to do opakowań szły, bo mówili, że tak lepiej zrobić niż wyjebać więc smacznego
A ja się dziwę, czemu do mnie przychodzą pudełka, z 10 warstwami folii bąbelkowej i dodatkowo wszystko w kartonie wypełnionym ścinkami ( cholera wie jakiego pochodzenia )
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów