📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
jebany kler wszędzie propagandę chce wcisnąć,ale to nie tutaj
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
xD powinieneś to podpisać: "chrześcijański kurs pierwszej pomocy"
typowo religijne podejście do wszelkich problemów...
typowo religijne podejście do wszelkich problemów...
dlaczego przeczytałem "kutas pierwszej pomocy" ?
Na koniec poszkodowanego wpakować do kamiennej groty, zastawić kamieniem, po trzech dniach wyjdzie o własnych siłach. Uwaga! Ne działa na mumię Lenina.
@glizdka
jesteś chłopem co ma nick w rodzaju żeńskim i kutasa w awatarze :|
nie, nie wiem czemu przeczytałeś "kutas pierwszej pomocy" ale mam pewne przypuszczenia
jesteś chłopem co ma nick w rodzaju żeńskim i kutasa w awatarze :|
nie, nie wiem czemu przeczytałeś "kutas pierwszej pomocy" ale mam pewne przypuszczenia
A mi się podoba, bo wyobraziłem sobie minę tego typa co leży jak się budzi, a tu mu ostatnie namaszczenie robią
brakuje jeszcze zajebania z portfela "co łaska"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów