📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A gdyby to była twoja matka to też byś się śmiał?
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Się kurwa książę znalazł
Ciekawe czy ma oczy pod spodem? Skoro by miała to powinna sobie to jakoś kurwa podwiązywać żeby coś widzieć albo wyciąć 2 dziury i wstawić kurwa tunele
tak się zastanawiam: po co w hollywood pakują bejmy w CGI skoro mogą jechać do indii, albo innego wietnamu czy filipin i znaleźć idealnego potwora do horroru, kazać mu stać, albo biegać i wyć bliżej nie określone dźwięki, po czym zapłacić miską ryżu (bo to przecież na pewno ktoś z jakiegoś rynsztoka społecznego, który nigdy i tak nie dowie się, że wystąpił na wielkim ekranie) i trzepać jeszcze większe bejmy na realizmie potwora??
to byłoby takie cywilizowane
to byłoby takie cywilizowane
kolosasz napisał/a:
A gdyby to była twoja matka to też byś się śmiał?
To jest sadistic.pl. nie nadajesz się do przeglądania tej strony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów