18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kurwa moje pole
~Nei • 2019-03-13, 11:20
Sami Swoi wersja turecka

Filmujący miał wielkie szczęście nagrywając swoje ostatnie chwile.
Więcej info:
ukryta treść
Cytat:

Farmer Mikail Dural (30) was shot to death by a rifle by Bekir Kadıoğlu (48), the owner of the land he had rented for sheep five days ago. Dural's mobile phone Kadıoğlu'nun images of the moment of firing her output. The incident occurred on Monday, March 4 at 13:00 in the village of Cakırbağ Esentepe neighborhood occurred. Farmer Bekir Kadioglu , allegedly land opposite the house to graze the land to graze Mikail Dural '' I not want to graze sheep against my house. I will not allow it, '' he said.

Dural said you rented the land. On top of that the discussion between the duo came out. During the growing debate in the short time Bekir Kadıoğlu, Mikail Dural shot from his house with 3 shot guns. Dural, shot in the neck and neck, was seriously injured. Dural intervened by the health officials on the scene of notice, despite all efforts could not be saved.

Following the murder, the gendarmerie detained Bekir Kadıoğlu at his home, 50 meters from the scene and released his wife and children from the house. The relatives of Mikail Dural who lost his life while Kadıoğlu's house was laid by the rain.

After the murder, gendarmerie and police took wide security measures in the village. While security measures were still in place in the village where TOMA was also present, the gendarmerie detained 6 people who prepared a molotov cocktail to burn the house. Bekir Kadıoğlu, a suspect sent to the courthouse under wide security measures, was arrested on Tuesday.

Zgłoś
jasypan 2019-03-13, 12:01 3
One shot, one kill...

Szkoda gadać.
Zgłoś
Wiewór 2019-03-13, 12:54 3
Dobry strzał. Praktycznie w banię trafił.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kolosasz 2019-03-13, 13:50
Człowiek żyje a po chwili już nie żyje.
Bogaci ludzie mogą sobie dziś pozwolić na to by umierać w swoim łóżku

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
saves 2019-03-13, 17:23 1
Właśnie obejrzeli państwo 10448 odcinek serialu "Stulecie Stulejmana".
Zgłoś
picolo 2019-03-13, 19:47 2
Czy ten dźwięk w 1:13 to płynąca krew?
Zgłoś
SirMajkel 2019-03-13, 19:49 1
o takie pierdoły się zabijać, w sumie nasze plebsy co siedzą w UK też o funta by się poszlachtowali, ale na szczęście jest tam też garść naszych co się umie zachować i ratują sytuację.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Lee225 2019-03-13, 21:03 12
picolo napisał/a:

Czy ten dźwięk w 1:13 to płynąca krew?

Nie kurwa to szum morza.
Zgłoś
wisni 2019-03-14, 1:40 1
W tych niemczech coraz wieksze jajca się odpierdalają
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów