📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
janlew napisał/a:
Ptasie móżdżki właśnie tak mają.
10 kwietnia 2017 przejdzie do historii jako dzień, w którym @janlew napisał komentarz, w którym nie narzeka na żydów
nowynick napisał/a:
10 kwietnia 2017 przejdzie do historii jako dzień, w którym @janlew napisał komentarz, w którym nie narzeka na żydów
Tylko ci się tak wydaje.
@up
Żydzi mają ptasie móżdżki?
Burn! Loot! Murder!
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Ten obrazek powinien mieć tysiąc lajków!
Niestety mieć nie będzie, bo gimbusy i inne ameby go nie zrozumieją.
Niestety mieć nie będzie, bo gimbusy i inne ameby go nie zrozumieją.
@ciepson
niby mądry naród, bo stanowiąc mniejszość rządzą większością, ale mi się trochę wydaje, że to jest jak z tymi kurami czy mówmy szczerze lewakami, którzy mimo skrajnie debilnych pomysłów i poglądów dotąd nagabują normalne społeczeństwo aż się im dla świętego spokoju ustępuje. A wtedy to już nie ma zlituj! Zgodziłeś się przyjąć jednego uchodźcę, to teraz wpuszczamy 50 milionów! Zgodziłeś się tolerować gejów? Oddajesz im dziecko do adopcji!
niby mądry naród, bo stanowiąc mniejszość rządzą większością, ale mi się trochę wydaje, że to jest jak z tymi kurami czy mówmy szczerze lewakami, którzy mimo skrajnie debilnych pomysłów i poglądów dotąd nagabują normalne społeczeństwo aż się im dla świętego spokoju ustępuje. A wtedy to już nie ma zlituj! Zgodziłeś się przyjąć jednego uchodźcę, to teraz wpuszczamy 50 milionów! Zgodziłeś się tolerować gejów? Oddajesz im dziecko do adopcji!
marny przekaz, z kredek się śmieją, a sami obrazkami atakują
brauza napisał/a:
@up
Nie, ale kurki na obrazku są agrarnym obrazem pożytecznych gojów, na smyczce międzynarodowej banksterki.
janlew napisał/a:
Nie, ale kurki na obrazku są agrarnym obrazem pożytecznych gojów, na smyczce międzynarodowej banksterki.
no już się o Ciebie martwiłem
nowynick napisał/a:
no już się o Ciebie martwiłem
Nie martw się kurko ...wszystko gra i koliduje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów