📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obserwuję na fb kilka profili, które codziennie zamieszczają artykuły z gazet z lat 20-30.
Zawsze mnie rozpierdala nawiązywanie w tytułach do nazwisk Do tego jeszcze w co drugim artykule pojawia się wątek żydowski, bo było ich wtedy jak kolorowych w Paryżu. Tym samym mamy artykuły, że "Icek nie minął się z Prawdą", gdzie okazuje się, że przyjebał dorożką w Alojzego Prawdę. Albo "Wódka przyczyną zgonu", gdzie w artykule czytamy, że Antoni Wódka w rodzinnej awanturze zabił swojego zięcia.
Zawsze mnie rozpierdala nawiązywanie w tytułach do nazwisk Do tego jeszcze w co drugim artykule pojawia się wątek żydowski, bo było ich wtedy jak kolorowych w Paryżu. Tym samym mamy artykuły, że "Icek nie minął się z Prawdą", gdzie okazuje się, że przyjebał dorożką w Alojzego Prawdę. Albo "Wódka przyczyną zgonu", gdzie w artykule czytamy, że Antoni Wódka w rodzinnej awanturze zabił swojego zięcia.
@Lysack to były tematy a nie "czyja to dupa" ta ma jakąś torebkę, tamten trzyma kredens. miałem temat kronik kryminalnych z Lublina powiem ci że przewalenie 200 stron w poszukiwaniu perełek to było coś
1931-08-07
Walka o klucz od strychu
Weronika Koczak pokłóciła się z sąsiadką o klucz od strychu, ponieważ chciała rozwiesić bieliznę.
Zdenerwowana sąsiadka w trakcie kłótni zadała Weronice Koczak cios nożem w rękę. Poszkodowana udała się na pogotowie.
1931-08-07
Walka o klucz od strychu
Weronika Koczak pokłóciła się z sąsiadką o klucz od strychu, ponieważ chciała rozwiesić bieliznę.
Zdenerwowana sąsiadka w trakcie kłótni zadała Weronice Koczak cios nożem w rękę. Poszkodowana udała się na pogotowie.
Ale zauważcie, że nie wtedy nie było żadnej cenzury. Jeżeli coś zrobiłeś złego to byłeś publicznie napiętnowany. Moim zdanie jest to bardzo dobre, ponieważ wszyscy wiedzieli,że zjebałeś... A nie teraz Mariusz T., Hannilbal L., Kajetan P.
Kara musi być taka,żeby przez całe życie uczyła....
Kara musi być taka,żeby przez całe życie uczyła....
Nareszcie się wyjaśniło, skąd ród Halickich - niezarejestrowanych uber-lobbystów handlarzy nieruchomościami.
@cucho a wiesz że to przetrwało do dziś tyle że w wojsku, kilka razy byłem świadkiem na rozprowadzeniu brygady czytania takich ogłoszeń np chorąży jaś fasola syn montego z jednostki X w koziej trąbce z pomocą 2 szeregowych bolka i lolka przez okres 3 lat skradli 5000L oleju napędowego za co dostali kare taką i taką. ale nie zawsze, mój faworyt pozostał anonimowy -kierowca karetki który bodajże w Drawsku na pace przewoził bliżej nieokreśloną grupę osób uzbrojoną w zapasy browaru, wódy i kiełbasy a dupnęły ich żetony do rutynowej a kary niestety nie pamiętam
Teraz już wiadomo aby uważać na Halickich...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów