📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaorać i zalać betonem. Całą wioskę. Dawajcie mnie na dyktatora, ja się nimi zajmę już! Porządek taki bym zrobił, że by tu kamień na kamieniu nie został!
Ja pierdole takie owoce to powinni sterylzować i eliminować z zdrowej tkanki społeczeństwa.... To są karaluchy nie ludzie widać w nich typowy gen mongoła z wschodniej rosji... A jak już chcemy dekomunizować polske to taką wade też powinni eliminować..
skumajcie, że te pokurwy to może być mix zespołu FAS i chowu wsobnego, teraz pomyślcie sobie, że kazirodztwo było powszechne wśród rodzin panujących w Europie, zwłaszcza nowożytnej -> do rzeczy: siedzi taki pokurw z krzywym ryjem na tronie, jak ten powyżej (wtedy też pewnie nie znali skutków picia alko w ciąży ) a Wy mu macie czapkować, kłaniać się i słuchać jego pierdolenia od rzeczy. Nie ma się co dziwić, że rządzono z tylnego siedzenia krajem, ale i tak koncepcja monarchiczna nie do końca do mnie przemawia
Dominacja genów pra człowieka plus nieuznawanie przez matkę trzeźwości w ciąży i o to jest. Prawdziwy Polak.
pierdylion83 napisał/a:
Nie. To nie rysy mongolskie tylko FAS. Matka pewnie ostro wódę w ciąży grzała
Po wiazance jaka puscil widac jakiego jezyka sie w domu osłuchał, a tak poza tym to masz racje z FAS.
Ja pierdole, kto dał piwa na to gówno, że jest na głównej i jeszcze gówno burza bez sensu. !? Brak słów :/
Mar0 napisał/a:
Ja pierdole, kto dał piwa na to gówno, że jest na głównej i jeszcze gówno burza bez sensu. !? Brak słów :/
A chuj cię to obchodzi chuju krzywy?
Pretendenci do emigracji na zmywak w Anglii?
W sumie to mam beke z tego co piszecie nawet pare piw dalem, ale chyba nie zauwazyliscie faktu ze filmik ustawiony i dzieciaki gadaja jeden po drugim jak kamera na niego najedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów