📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ma co panikowac: Lech i Jaroslaw tez zaczynali od podpierdolenia ksiezyca a i tak zrobili pozniej kariery
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To tam policja proboszczowi towar dowozi??
To akurat dostawa do hostelu LGBT.
U nas takie dzieci to mogą iść na dołek za kradzież oranżady w worku i snikersa. W Brazylii te dzieciaki pewnie multi recydywa - gwałty, podpalenia, zabójstwa, sutenerstwo, wymuszenia. porwania.
-Ernest Hemingway
U nas takie dzieci to mogą iść na dołek za kradzież oranżady w worku i snikersa. W Brazylii te dzieciaki pewnie multi recydywa - gwałty, podpalenia, zabójstwa, sutenerstwo, wymuszenia. porwania.
I nie zapominajmy o samobójstwach.
Pięknie kurwa. Na dołek z nimi
Przecież Ci policjanci mają na ramieniu Chilijską flagę
Może Brazylijczycy to Chilijczycy wygnani z Chile za przestępstwa...
Tak jak Poznaniacy to Szkoci wygnani ze Szkocji za skąpstwo.
Tak jak Poznaniacy to Szkoci wygnani ze Szkocji za skąpstwo.
co za gówno..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów