18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kwiat młodzieży polskiej
TrolaTrola • 2023-03-12, 11:10
W Pruszkowie grupa dzieci będących przyszłością naszego narodu pokazuje koledze, że życie nie jest proste. Dzięki temu życiowemu doświadczeniu, na pewno wyciągnie wnioski na przyszłość i stanie się lepszym, silniejszym człowiekiem!

P.S. Dane uczestników pobicia są znane, na fejsbuku dostaja już komentarze z "podziękowaniami". Zablokowali swoje konta. Prawilna koleżanka z końcówki, już zdążyła publicznie wsypać wszystkich swoich kumpli.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2023-03-13, 11:48 ]
Zamieszczanie danych osobowych osób trzecich, niepublicznych, w tym również wklejanie linków do ich profilów na portalach społecznościowych będzie karane blokadą konta na miesiąc (W5) albo całkowitą 
Zgłoś
waloos 2023-03-12, 19:22 4
W szkole zawsze istniało zjawisko gnojenia słabszych. W różnym stopniu, ale było. Nie popieram tego, to oczywiste, natomiast jedno mnie zastanawia - jak bardzo debilne są obecne dzieci, że dokumentują na filmach takie krzywe akcje.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-03-12, 19:23 5
Nagrywająca to Julia Księżka, fajne dupidło. Trzasnęło by się po pysku raz czy dwa i wyszłaby na prostą
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-03-12, 19:44 10
docent69 napisał/a:

Czy mógłbym Was drodzy sadole prosić o podanie namiarów na tych ludzi, skoro gdzieś są? Chciałbym, wspólnie ze znajomymi, odbyć z tą grupką rozmowę na temat tego, co się wydarzyło.
Z góry dziękuję. Może być informacja na priv.

Zgłoś
t................e 2023-03-12, 19:45 3
Halman napisał/a:

nie ma to jak strzelić sobie w stopę wrzucając samemu do netu dowód przeciwko sobie..
jestem pod wrażeniem logiki tych kurzych móżdżków...

Cieszmy się z tego. Dzięki temu tak szybko ich namierzono.
Zgłoś
luxpiotr 2023-03-12, 19:52 1
trytodie napisał/a:

Cieszmy się z tego. Dzięki temu tak szybko ich namierzono.

Szkoda, że przed sadolami...
Zgłoś
Jasiek93 2023-03-12, 20:06 7
Terapia kablem od prodiża, pozbawienie komórek, komputerów,internetu minimum do 18 , powożenie pod samą szkołę samochodem w foteliku, powrót tak samo, wyjścia z domu tylko z rodzicem/opiekunem. No i cały czas nauka. Weekendy, każdy dzień wolny przed książkami , wakacje tak samo..Całe wakacje nauka od 7 do 16 , później praca dodatkowa i o 20 w łóżku
Zgłoś
BJN 2023-03-12, 20:43 4
Można prosic o udostepnienie danych tej szmaty z konca filmu (najlepiej calej reszty tez). Moze na przykład ktoś ze stolicy odbędzie z nimi jakas rozmowe wychowawczą skoro ich starzy zawiedli w tej kwestii.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-03-12, 21:17
Na fakebooku ktoś jej kupy wysyła XDDD hahahah ale patol

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
TrolaTrola 2023-03-12, 21:32 30
Zgłoś
SuchyHarry 2023-03-12, 21:44 4
wincyj patosrimów, patogal i patoidoli. Kolejne roczniki sięgają intelektualnego dna - ja wiem, że każdy kiedyś sam błądził, odpierdalał numery i generalnie sam albo brał w czymś takim udział jako bijący albo ofiara, jeden chuj (u mnie w gimbazie całe lata temu była podobna akcja, ale gość dostał wpierdol zbiorowy, bo rozwalił specjalnie glukometr czy tam pompę insulinową słabszemu kumplowi-cukrzykowi. Pech chciał, że owy gość miał brata w starszej klasie, który poczekał na tego głąba ze współziomkiem pod szkołą i skasował tego typka dość mocno i były też jakieś sprawy na komendzie po tym) Ale - co trzeba mieć we łbie, żeby nagrywać to i potem jeszcze to samemu wrzucać na neta pokazując przy tym swój patusiarski ryj a na koniec jeszcze pisać że się nie brało w tym udziału Gratuluję tępoty umysłowej i współczuję jedynie faktu, że nic im nie zrobią, bo "przecież są nieletni". A każdy z tych debili (plus ta debilka co nagrywała) powinien tak samo dostać taki sam wpierdol. Może dotrze wtedy do ich pustych pał, że jak ma się do kogoś problem, to rozwiązuje się to w pojedynkę, a nie zaprasza współziomków na lincz.

PS. TikTok to portal dla jebanych debili, bo właśnie przez akcje jego użytkowników zamknięto choćby zlib (teraz trzeba działać na jego wersji z TORa która działa kilka razy wolniej).

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Magdziszka 2023-03-12, 22:31
Nastolatki teraz, to takie tępaki, że sama czasami mam ochotę im wpierdolić. Żeby się nie bronić tylko dać lać i poniżać, to też trzeba być niezłą brochą.
Zgłoś
TrolaTrola 2023-03-12, 22:54 1
Magdziszka napisał/a:

Nastolatki teraz, to takie tępaki, że sama czasami mam ochotę im wpierdolić. Żeby się nie bronić tylko dać lać i poniżać, to też trzeba być niezłą brochą.

Widac, żeś baba. Próbuj się bronić przeciwko 6 przeciwnikom. W takich sytuacjach zalecane jest nie prowokowanie przeciwników, bo każda próba oporu może ich dodatkowo podkurwić. Jak nie będziesz reagowac to powinni się po chwili znudzić, bo im zalezy zebyś właśnie płakała, krzycała z bólu i próbowała uciekać i ich błagac o litość. Jak będziesz cicho, tylko się zasłaniać, to trochę pokopią i sobie pójda.
Zgłoś
Adrian29198 2023-03-12, 23:00 2
Jak mnie to wkurwia w tych czasach naprawdę.. Nie dość, że idą w kilku, znęcają się nad słabszymi to jeszcze te jebane Karyny bo to dziewczyną ani kobietą nazwać nie można. Popularne to się robi ale życzę tej patologii żeby kiedyś kogoś zabili i 25 lub dożywocie siedzieli. Zero szacunku dla takich szmat.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2023-03-12, 23:12 3
Od dawien dawna różne spory w młodym wieku rozwiązywało się siłą ale...
1. dziewczyny nigdy nie uczestniczyły w takich sytuacjach
2. kiedyś za szkołą solówke miał mój kumpel z gościem którego bardzo nie lubiłem. Bójka bez rozstrzygnięcia ale ten którego nie lubilem w feworze walki stracił srebrny łańcuszek który ja podniosłem i po walce do niego podszedłem i mu go oddałem (mimo iź był warty sporo pieniędzy jak na tamte czasy). Kiedyś inaczej to wszystko wyglądało.
Zgłoś
miedzianek 2023-03-12, 23:35 1
PieronJasnySzlag napisał/a:

Kiedyś inaczej to wszystko wyglądało.

Bo kiedys rodzice uczyli dzieci jakiegos szacunku i co to jest honor
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów