📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niestety przez takie osobniki ludzie na zachodzie mają wyrobioną opinię o Polakach.
"Bo boisz się"
Też bym się bał.
10 typa i jedna upośledzona, zajebiesz upośledzonej i nagle rycerze się włącza do akcji. Przecież takie kurwiszcze są pod ochroną bo kobiety bić nie można. Ale jak rycerze widzą jak sąsiad napierdala żonę i dzieci od 5 lat w bloku to nagle miecza im brakuje
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Też bym się bał.
10 typa i jedna upośledzona, zajebiesz upośledzonej i nagle rycerze się włącza do akcji. Przecież takie kurwiszcze są pod ochroną bo kobiety bić nie można. Ale jak rycerze widzą jak sąsiad napierdala żonę i dzieci od 5 lat w bloku to nagle miecza im brakuje
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
mogliby ich już nie wpuszczać... nigdy.
Pamiętajcie, że UK teraz taki szrot chce wyrzucić i właśnie to będzie wracać... Co bardziej pracowici lub z wykształceniem zostana zatrzymani... A to ścierwo będzie kurwa udawać gwiazdę w PL... W UK właśnie po takiej kwiecistej mowie poznawałem "rodaczki"...
HAL9000/2 napisał/a:
Światowa awangarda polskości, crěme de la crěme patologi społecznej zjeżdża z dochodowego zmywaka po darmową opiekę medyczną...
Tu jest nad czym kurwa zapłakać, CHUJ W DUPĘ WSZYSTKIM KTÓRZY SPIERDOLILI Z KRAJU I PSIOCZYLI NA POLSKĘ A TERAZ OBSRANI. WRACAJĄ DO KRAJU HAHAHA CHUJ WAM W OKO NYGUSY
SirMajkel napisał/a:
mogliby ich już nie wpuszczać... nigdy.
ProVVe napisał/a:
Pamiętajcie, że UK teraz taki szrot chce wyrzucić i właśnie to będzie wracać... Co bardziej pracowici lub z wykształceniem zostana zatrzymani... A to ścierwo będzie kurwa udawać gwiazdę w PL... W UK właśnie po takiej kwiecistej mowie poznawałem "rodaczki"...
To jest ślachta, ktora ludzi uczciwie pracujących i odprowadzających złodziejskie podatku w PL wyzywała od biedaków cebularzy itp. A teraz w obliczu plandeki i możliwości zarażenia się wracają do tego "chujowego kraju" bo co, a no bo leczenie za granicą kosztuje tyle, że ich móżdżki nie ogarnąć więc wolą na NFZ czyli pieniądze biedakow, cebuli......
To jest ślachta, ktora ludzi uczciwie pracujących i odprowadzających złodziejskie podatku w PL wyzywała od biedaków cebularzy itp. A teraz w obliczu plandeki i możliwości zarażenia się wracają do tego "chujowego kraju" bo co, a no bo leczenie za granicą kosztuje tyle, że ich móżdżki nie ogarnąć więc wolą na NFZ czyli pieniądze biedakow, cebuli......
To jest ślachta, ktora ludzi uczciwie pracujących i odprowadzających złodziejskie podatku w PL wyzywała od biedaków cebularzy itp. A teraz w obliczu pandemii i możliwości zarażenia się wracają do tego "chujowego kraju" bo co, a no bo leczenie za granicą kosztuje tyle, że ich móżdżki nie ogarnąć więc wolą na NFZ czyli pieniądze biedakow, cebuli......
To jest ślachta, ktora ludzi uczciwie pracujących i odprowadzających złodziejskie podatku w PL wyzywała od biedaków cebularzy itp. A teraz w obliczu pandemii i możliwości zarażenia się wracają do tego "chujowego kraju" bo co, a no bo leczenie za granicą kosztuje tyle, że ich móżdżki nie ogarnąć więc wolą na NFZ czyli pieniądze biedakow, cebuli......
krisman1981 napisał/a:
Elita polskości zagranicą jednak prawdę mówią że wyjechała tylko patologia która w kraju sobie nie radziła
Mentzen też był na emigracji. Znajomy milioner również, więc ja bym tak nie generalizował.
Aa tam ruchać jej się chce i pajacuje przed zmywako lujami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów