Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale jak na kibolskie standardy to i tak przyzwoicie z obu stron.
potem śmieć tnie mu nożem koszulkżę, kopie leżącego, a żydowska karyna mu wtóruje........mam wrażenie że niektórzy oglądają inny film, komentując pod tym, dodam że,
według mnie , ktoś kto obraża Polskę i obywateli zasługuje na przydomek kurwy, tyle w temacie
Zwróćcie uwagę ile ten idiota traci czasu, żeby uświadomić OBCYCH mu ludzi o ich niezrozumieniu i strachu do środowiska, z którego pochodzi.
Zupełnie jakby odczuwał misyjny obowiązek.
Wrzask pisk a kibolka ma się dobrze co tu przedstawiać komentować
Nie bój. Zrobią z wami porządek. Za tej władzy nic wam nie grozi bo PiS wspiera środowiska bandycie bo to ich elektorat. Zmieni się władza i kibolstwo skończy w kryminale.
Zbierać się jedziecie pod wybrany stadion w dniu meczu i załatwianie sprawę bo jsk nie to wychodzi na to ze jesteś ty i tobie podobni pizdusiami co to siedzą za monitorem z szabelka w dłoni i świruje twardziela
Dawno nie dysktuowalem z takim idiota. Troglodyci twojego pokroju rozumieją tylko siłę i brutalność co?
Napadanie na ludzi najlepiej z przewaga 10 do 1 to wasza specjalność.
Nie bój. Zrobią z wami porządek. Za tej władzy nic wam nie grozi bo PiS wspiera środowiska bandycie bo to ich elektorat. Zmieni się władza i kibolstwo skończy w kryminale.
Dawno nie dysktuowalem z takim idiota. Troglodyci twojego pokroju rozumieją tylko siłę i brutalność co?
Akurat PO im stadionów nabudowało a lekkoatletyka w podrzędnych salkach gimnastycznych
Przewaga 10:1 30 letnich berobotnych byków każdy po wyroku lub z zawiasami umie obić kilku 14 latków i zabrać im telefon, bo to takie męski i honorowe przecież...
Haha dla kiboli ta władza nie różni się od PO
A w więzieniach Platforma wygrywa w cuglach
Bandyci ,kryminaliści itd już tak za komuny wyzywali
Jak mówiłem możesz ty i tobie podobni pokrzyczeć .
Jesteś bezsilny i jedynie internet ci zostaje
Kozak w necie pizda w świecie
Przypomnij mi jeszcze te sutuacje 10-1 choc dwa udokumentowane przypadki !
Wyjdź z nory i jak nikomu nie kibicujesz a może przynajmniej reprezentacji i przyjedź na mecz .
Zrób coś oprócz pisania dyrdymałów w necie podejdź wtedy do kibola troglodyty i mu to powiedz - inaczej jesteś wystraszonym chłopcem z hujem wujka w dupie
Tak sobie tu siedze i zastanawiam co trzeba mieć w głowie by myśleć ze ktoś ci chce coś wytłumaczyć
Mam wyjebane co myślą ludzie o kibolach nie macie żadnego na nas wpływu a MSW się jarasz ? Jeśli tak to fajnie znaczy to ze kibicujeszkibolom bo 90% zawodników to kibole .
Zwróćcie uwagę ile ten idiota traci czasu, żeby uświadomić OBCYCH mu ludzi o ich niezrozumieniu i strachu do środowiska, z którego pochodzi.
Zupełnie jakby odczuwał misyjny obowiązek.
KSW „
Zrób coś oprócz pisania dyrdymałów w necie podejdź wtedy do kibola troglodyty i mu to powiedz - inaczej jesteś wystraszonym chłopcem z hujem wujka w dupie
I co potem? Jak mu wpierdoli to ma rację, a jak dostanie wpierdol to nie ma? Większego idioty to tutaj dawno nie czytałam
Akurat PO im stadionów nabudowało a lekkoatletyka w podrzędnych salkach gimnastycznych
Przewaga 10:1 30 letnich berobotnych byków każdy po wyroku lub z zawiasami umie obić kilku 14 latków i zabrać im telefon, bo to takie męski i honorowe przecież...
Wiesz poza po i PiS są inne opcje. Po to taki sam kał jak PiS. Mogli wykończyć kiboli ale nic nie zrobili.
Jak do władzy dorwie się lewica to kibolstwo tak złapią za jaja że będą piszczec sopranem jak farinelli.
hujem
O ile sjp uważa że słowo to pisane przez samo h jest dopuszczalne o tyle napisane go w taki sposob to wyraźny sygnał dla odbiorcy, że piszący należy do nizin społecznych dlatego, że wszystkie wyrazy pisane przez samo h należą do zapozyczen z języków obcych i jak również zwyczajowo ludzie wykształceni piszą chuj.
Huj piszą matoly pokroju osiedlowych obszczymurow smarujacych na ścianach HWDP i inne swoje i nadzwyczaj intelektualne ekspresje ze środowiska patoli i marginesu.
Wiesz poza po i PiS są inne opcje. Po to taki sam kał jak PiS. Mogli wykończyć kiboli ale nic nie zrobili.
Jak do władzy dorwie się lewica to kibolstwo tak złapią za jaja że będą piszczec sopranem jak farinelli.
O ile sjp uważa że słowo to pisane przez samo h jest dopuszczalne o tyle napisane go w taki sposob to wyraźny sygnał dla odbiorcy, że piszący należy do nizin społecznych dlatego, że wszystkie wyrazy pisane przez samo h należą do zapozyczen z języków obcych i jak również zwyczajowo ludzie wykształceni piszą chuj.
Huj piszą matoly pokroju osiedlowych obszczymurow smarujacych na ścianach HWDP i inne swoje i nadzwyczaj intelektualne ekspresje ze środowiska patoli i marginesu.
Już mnie tu nie licytuj, napisałeś PiS napisałem PO, mówisz lewica ro wiedz że największy rozrost tej kibilskiej patologii to również SLD u władzy wiedz nie miej złudzeń, ot zwykły patologicznych margines, gówno w które nikt kija wkładać nie chce brak jaj i prosty elektorat nie interesujący się polityka jak obecny tu guru sam zauważył, kilka prostych rzeczowników w hasłach wyborczych i już są kupieni
Już mnie tu nie licytuj, napisałeś PiS napisałem PO, mówisz lewica ro wiedz że największy rozrost tej kibilskiej patologii to również SLD u władzy wiedz nie miej złudzeń, ot zwykły patologicznych margines, gówno w które nikt kija wkładać nie chce brak jaj i prosty elektorat nie interesujący się polityka jak obecny tu guru sam zauważył, kilka prostych rzeczowników w hasłach wyborczych i już są kupieni
Napisałem PiS bo teraz rządzą. Po nie ma i już nie wróci. Myślę o nowoczesnej lewicy a nie SLD które jest chuja warte.
Napisałem PiS bo teraz rządzą. Po nie ma i już nie wróci. Myślę o nowoczesnej lewicy a nie SLD które jest chuja warte.
PO rządzili 8 lat i orenduje się jako kompletny antyPIS i mówi o anty kibolskich podstawach, twoja nowa lewica to w 3/4 SLD z nowym szyldem od kiedy takie bzdury gadasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów