📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce nie ma inteligencji..Niedobici przez niemców i Stalina-zeszli do podziemia i właśnie wymarli.Nie mają następców..
ARock napisał/a:
A w nimcach na szparagach to takie fajne chopcy byli,
zawsze "guten morgen", buta Bauerowi wyczyścić, a w Polsce to te Ojro zarobione im odpierdala
Taki klimat
Zazdrośnik. Sam chciałeś pucować, ale nie przeszedłeś pozytywnie procesu rekrutacji.
Szkody wyceniono na 15k? Jak ta cała nowa skrzynka pewnie nawet nie kosztuje 1500 zł a oni jedyne co to tam może coś powyginali
Znając życie na komisariacie pewnie płakali i przekonywali jacy to oni są dobrzi i tylko tym razem im odbiło. I dostaną jakis dozór albo zawiasy na 3 miesiące. Dla przykładu powinni dostać pracę społeczne i codziennie myc ten blok przez kolejny rok
Veni_Vidi napisał/a:
To się popisali ogry
Przecież to jakieś siusiaki jednoliściowe. Jakie ogry?
To chyba drillowcy spod złotych…zapomnieli o swoich pedalskich kominiarkach…
Ale hardkor, ja pierdolę.
powinni pokazać gęby tych kondonów, tak jak tych zjebów z chyba rosji z innego tu filmu jak pokazywali dupe do kamery w windzie.
Takie kondony powinny być utylizowane.
Ojciec jakby się na patelnie spuścił to by miał naleśnika a tak ma debila.
Takie kondony powinny być utylizowane.
Ojciec jakby się na patelnie spuścił to by miał naleśnika a tak ma debila.
Wszyscy tacy prawi i sprawiedliwi,niech pierwszy rzuci kamień ten kogo za małolata nigdy choćby szyba przystankowa nie sprowokowała.
Reszta wracać do piwnicy.
Reszta wracać do piwnicy.
Symbian napisał/a:
Skrzynka na listy 15k ciekawe
15k Rubli. To mozliwe patrząc na postsowieckie realia.
rafes napisał/a:
Młodzieżówka kofederacji
Mi to wygląda raczej na synusiów nowoczesnych rodziców. Tatuś prawnik, matka banksterka. Mieszkają w ciasnych zamkniętych nowoczesnych osiedlach. Nie maja czasu na dzieciaki i takie efekty. Dzieci konfy za takie zachowanie dostały by liścia od taty. A ich ojcowie bedą jeszcze bronić, że synuś dobry chłopak tylko system się na niego uwziął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów