📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w nimcach na szparagach to takie fajne chopcy byli,
zawsze "guten morgen", buta Bauerowi wyczyścić, a w Polsce to te Ojro zarobione im odpierdala
Taki klimat
zawsze "guten morgen", buta Bauerowi wyczyścić, a w Polsce to te Ojro zarobione im odpierdala
Taki klimat
Skrzynki na listy po to są. Tez lubię je kopać
Kto za małolata nie odwalił maniany, niech pierwszy rzuci kamieniem...
xiro napisał/a:
po co to maskowac, niech ich mordy pokaza i jakie miasto
Nie podniecaj się tak. Jakie miasto to się dowiesz jeśli doczekasz do końca filmu i potrafisz czytać.
baronturbina napisał/a:
Nie podniecaj się tak. Jakie miasto to się dowiesz jeśli doczekasz do końca filmu i potrafisz czytać.
Na początku też jest informacja jakie miasto
15tysi? Za co kurwa?
Cotozafilm napisał/a:
15tysi? Za co kurwa?
Za, kurwa, nową, kurwa, skrzynkę, kurwa, demontaż, kurwa, starej, montaż, kurwa, nowej i za, kurwa, to, kurwa, co, kurwa, jeszcze, kurwa, zniszczyli, kurwa.
Bo, kurwa, nie wiemy, kurwa, co, kurwa, jeszcze, kurwa, zniszczyli, kurwa.
A kara winna być inna. Na ochotnika na front na Ukrainie walczyć z Rosjanami powinni iść.
Tam mogliby kopać wroga do woli.
Linia obrony w sądzie pewnie będzie pod awizo.
"Wysoki sądzie, no kogo nie wkurwia, jak jest w domu i czeka na przesyłkę, a w skrzynce jest awizo? Po alkoholu puściły hamulce!".
Sebki pewnie niestety tylko grzywnę dostaną i jakoś wątpię, że to będzie 15 tysięcy.
"Wysoki sądzie, no kogo nie wkurwia, jak jest w domu i czeka na przesyłkę, a w skrzynce jest awizo? Po alkoholu puściły hamulce!".
Sebki pewnie niestety tylko grzywnę dostaną i jakoś wątpię, że to będzie 15 tysięcy.
JanJankowski napisał/a:
Skrzynki na listy po to są. Tez lubię je kopać
Racja,skrzykni na listy sa do kopania a twoj nos do łamania
Gdyby przywrócono przymusową służbę wojskową, chłopcy mogliby wyładować nadmiar energii na poligonie.
widać że Warszawa same debile
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów