18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Janko 2023-07-08, 0:11 17
Ciota jebana do chorego żula się sadzi a od dziewczyn wpierdol dostaje i płacze
Zgłoś
~Velture 2023-07-08, 0:11 51
albo jestem jakiś niedojebany albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napierdala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napierdala i ściąga rzekomo jakieś długi.

EDIT: chuj, znalazłem. sadistic.pl/odbieranie-dlugu-vt576483.htm

To ten sam żul i te same dwa kutasy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.

Dwa chwasty.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Syn_Milionera 2023-07-08, 0:12 3
Ot dwie patologiczne jednostki z problemami w domu wyżywają się na słabszym. Zawsze na takich trafia inny cwaniak i dostają lekcję pokory. Dopiero co odrośli od ziemi więc wszystko przed nimi.
Zgłoś
kwaite09 2023-07-08, 0:19 5
VeIture napisał/a:

albo jestem jakiś niedoj***ny albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napie**ala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napie**ala i ściąga rzekomo jakieś długi.
EDIT: ch*j, znalazłem.
To ten sam żul i te same dwa ku*asy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.
Dwa chwasty.

Może to synowie pOSŁÓW?
Zgłoś
Z................w 2023-07-08, 0:40
VeIture napisał/a:

albo jestem jakiś niedojebany albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napierdala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napierdala i ściąga rzekomo jakieś długi.
EDIT: chuj, znalazłem.
To ten sam żul i te same dwa kutasy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.
Dwa chwasty.

Nie przezywaj sie, jak dla mnie to jesteś dojebany
Zgłoś
~Velture 2023-07-08, 0:44 6
Zbysław napisał/a:

Nie przezywaj sie, jak dla mnie to jesteś dojebany

Tylko ja mam papier na swoje niedojebanie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
35i 2023-07-08, 2:29 2
~VeIture napisał/a:

Tylko ja mam papier na swoje niedojebanie.

Witam w klubie. nie poszedłem w kamasze ze względu na niepoczytalność.
Zgłoś
WS46 2023-07-08, 2:48
Zdegenerowany młodziak i na dodatek zatwardziały kryminalista - to dopiero wstęp jego zbrodniczej kariery... Rozumiem, że to jest jeden z tych zbuntowanych nastolatków co głosi hasła "jebać pis". Koledzy wyżej niech skierują swoją agresję w postaci negatywnych komentarzy na temat tego zwyrola na filmiku i nie uczestniczą w bezcelowej kłótni pomiędzy sobą.
Zgłoś
silwerbalk 2023-07-08, 6:39 5
Kurwa haracz od żula wyciągać to trzeba serio być kurwa dnem totlanym .... Ile wyciągną 5zł 10 zł kurwa właśnie chciałbym zobaczyć filmiki z komendy jak się tacy rozjebują na kolegów.... I ten płacz i smarki kurwa z nosa
Zgłoś
danielusx25 2023-07-08, 7:30 1
prokuratura już szuka smarka bedzie miał przejebane
Zgłoś
Hajzenberg 2023-07-08, 8:58
Jeszcze chwila i gwint zerwany w poprawczaku
Zgłoś
Antoni79 2023-07-08, 9:09
Dla nich obydwu 50 zł to majątek nie do zdobycia.
Zgłoś
Beale 2023-07-08, 9:11
Też mieliśmy kiedyś na osiedlu takich co znęcali się nad bezdomnymi i to nagrywali. Nie byli już takimi kozakami kiedy zaczeli regularny wpierdol dostawać.
Zgłoś
Mpp2007 2023-07-08, 9:41
Białe skarpetki do czarnych butow????
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów