📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciota jebana do chorego żula się sadzi a od dziewczyn wpierdol dostaje i płacze
albo jestem jakiś niedojebany albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napierdala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napierdala i ściąga rzekomo jakieś długi.
EDIT: chuj, znalazłem. sadistic.pl/odbieranie-dlugu-vt576483.htm
To ten sam żul i te same dwa kutasy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.
Dwa chwasty.
EDIT: chuj, znalazłem. sadistic.pl/odbieranie-dlugu-vt576483.htm
To ten sam żul i te same dwa kutasy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.
Dwa chwasty.
Ot dwie patologiczne jednostki z problemami w domu wyżywają się na słabszym. Zawsze na takich trafia inny cwaniak i dostają lekcję pokory. Dopiero co odrośli od ziemi więc wszystko przed nimi.
VeIture napisał/a:
albo jestem jakiś niedoj***ny albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napie**ala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napie**ala i ściąga rzekomo jakieś długi.
EDIT: ch*j, znalazłem.
To ten sam żul i te same dwa ku*asy tylko się rolami zamienili w filmowaniu i biciu.
Dwa chwasty.
Może to synowie pOSŁÓW?
VeIture napisał/a:
albo jestem jakiś niedojebany albo był tu niedawno film jak ten co teraz go napierdala filmował kolegę z torebką tinki łinki który tego samego napierdala i ściąga rzekomo jakieś długi.
EDIT: chuj, znalazłem.
Dwa chwasty.
Nie przezywaj sie, jak dla mnie to jesteś dojebany
Zbysław napisał/a:
Nie przezywaj sie, jak dla mnie to jesteś dojebany
Tylko ja mam papier na swoje niedojebanie.
~VeIture napisał/a:
Tylko ja mam papier na swoje niedojebanie.
Witam w klubie. nie poszedłem w kamasze ze względu na niepoczytalność.
Zdegenerowany młodziak i na dodatek zatwardziały kryminalista - to dopiero wstęp jego zbrodniczej kariery... Rozumiem, że to jest jeden z tych zbuntowanych nastolatków co głosi hasła "jebać pis". Koledzy wyżej niech skierują swoją agresję w postaci negatywnych komentarzy na temat tego zwyrola na filmiku i nie uczestniczą w bezcelowej kłótni pomiędzy sobą.
Kurwa haracz od żula wyciągać to trzeba serio być kurwa dnem totlanym .... Ile wyciągną 5zł 10 zł kurwa właśnie chciałbym zobaczyć filmiki z komendy jak się tacy rozjebują na kolegów.... I ten płacz i smarki kurwa z nosa
prokuratura już szuka smarka bedzie miał przejebane
Jeszcze chwila i gwint zerwany w poprawczaku
Też mieliśmy kiedyś na osiedlu takich co znęcali się nad bezdomnymi i to nagrywali. Nie byli już takimi kozakami kiedy zaczeli regularny wpierdol dostawać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów