Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwę jej zamówiłeś?
Może w dzień kobiet robią zniżkę, albo ofertę 2w1. Grzech nie skorzystać.
nie wiem czemu, ale oferta 2w1 w odniesieniu do prostytutki mnie rozśmieszyła
nie wiem czemu, ale oferta 2w1 w odniesieniu do prostytutki mnie rozśmieszyła
A tu się nie ma z czego śmiać, choć w zasadzie to dość wieloznaczna oferta, wliczając w to futanarie i parę innych niewinnych świństewek.
Gdyby nie komentarze tłumaczące, że chodzi o burdel to bym nie załapał o chuj w tym chodzi.
Nigdy nie byłem na dziwkach bo tata mnie nauczył jak byłem mały, ze jak chcę iść na grzyby to do lasu a chuja należy szanować.
Gdyby nie komentarze tłumaczące, że chodzi o burdel to bym nie załapał o chuj w tym chodzi.
Chwalisz się, czy żalisz?
2w1 czyli kurwa w ciąży?
dajcie spokoj z kurwami to jest troche bezsensu, jak juz sie ma z 3 dychy na karku to kazdy czy kobieta czy facet juz jest po mniejszym badz wiekszym przebiegu...
No chyba, że trafisz na taki pasztet, że bez bułki nikt jej nie chciał dotknąć
dajcie spokoj z kurwami to jest troche bezsensu, jak juz sie ma z 3 dychy na karku to kazdy czy kobieta czy facet juz jest po mniejszym badz wiekszym przebiegu...
Ale z 90% społeczeństwa uprawiało seks w życiu średnio z 1-4 osobami do tego wieku. Taka kurwa za to 5-6 klientów to obsługuje - dziennie. Z czego większość klientów dziwek to dewianci, którzy jeszcze by dopłacali żeby było bez żadnego zabezpieczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów