Generał czerwony sprowadza swojego murzyna na właściwy tor rozumowania, przy okazji zauważając pewne prawidłowości rasowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brakuje jeszcze czegoś o Mr Popo
Mnie bardziej w tym wszystkim najbardziej bawiło to, że ten czarnuch był nazywany Generałem Czarnym.
Trzeba było wstawić cały fragment z nieogarniętym czarnuchem i cygarem
Ciekawostka:
W USA w DB Kai który podlega cenzurze, Mr.Popo jest koloru niebieskiego, wg. nich czarny służący to rasizm.
Nie po to pierwsi amerykanie łapali ich w klatki, żeby potem dzisiejsze pokolenie dawało im prawa...
W USA w DB Kai który podlega cenzurze, Mr.Popo jest koloru niebieskiego, wg. nich czarny służący to rasizm.
Nie po to pierwsi amerykanie łapali ich w klatki, żeby potem dzisiejsze pokolenie dawało im prawa...
Za co wy tak nienawidzicie tych czarnych. Zazdrościcie im czegoś?
Jaka znowu nienawisc?
Jesli zas chodzi o zazdrosc to oczywiscie:
zrecznosci podczas kradziezy, szybkosci podczas ucieczki, nieprzewidywalnosci "partyzanta" z buta w plecy, solidarnosci spolecznej w gettach/podczas uczciwych walk 10v1 biały, umiejetnosci poslugiwania sie bronia biala(niczym krakowska elita) wyszukanego gustu jesli chodzi o kuchnie amerykanska (kfc), oraz egzotycznej (arbuzy).
Pozdrawiam
torro napisał/a:
Za co wy tak nienawidzicie tych czarnych. Zazdrościcie im czegoś?
Nikt tu nie nienawidzi czarnych. Po prostu fakty są takie, że murzyni są więksi, silniejsi, bardziej pobudliwi, mają większe pydy, ale są trochę mniej zdolni intelektualnie od białych. To kwestia genów, skoro są czarni, to ich bliscy przodkowie (blizsi niż nasi) musieli mieszkać w Afryce, a im kraj cieplejszy, tym mniej inteligencji potrzeba by przeżyć.
@Radeg
To pewnie dlatego Arabowie przez kilkaset lat byli lata świetlne cywilizacyjnie od reszty Europy
lata świetlne do przodu oczywiście
To pewnie dlatego Arabowie przez kilkaset lat byli lata świetlne cywilizacyjnie od reszty Europy
lata świetlne do przodu oczywiście
pierdolicie jak potłuczeni, naukowcy już dawno przebadali, że rasa nie ma najmniejszego wpływu na inteligencję, powodem dlaczego czarnuchu są tępe, a żółtki zapierdalają jak kalkulatory są UWARUNKOWANIA SPOŁECZNE i KULTUROWE...
biały wychowany przez asfaltów w brooklyńskim gettcie, też będzie złodziejem brudasem i arbuzożercą
biały wychowany przez asfaltów w brooklyńskim gettcie, też będzie złodziejem brudasem i arbuzożercą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów