📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@artiee ta, to ten od iPhone i Gingers Have Soul :d
hamusq napisał/a:
I w dodatku mudzyn!
A skoro jest na sadolu to jako chłopak powinien mieć cipkę.
Czy każdy z was przewijał ten filmik co 30 sek w nadziei, że coś mu się w końcu przydarzy niedobrego? ;]
nie wiem o czym on pierdoli, ale wg mnie moja diagnoza jest następująca: gaz
Niech się kurwa cieszy, że nie jest jeszcze czarny + kręcone włosy
I do tego "maĆkowe" oczy.
Pierwsze skojarzenie /watch?v=iu-hy-8Dhik - tylko nie wiem ktory inspirowal sie ktorym
dobrze gada a wy owce idziecie za pierwszym komentarzem przeciwko jego zdaniu.
bynajmniej był by pierwszy w kolejce na jakąkolwiek zmianę a nie siedział by przed telewizorem i słuchał jak "ktoś" rucha jego kraj. (tak jak każdy polak).
bynajmniej był by pierwszy w kolejce na jakąkolwiek zmianę a nie siedział by przed telewizorem i słuchał jak "ktoś" rucha jego kraj. (tak jak każdy polak).
Ameryka jako cudowny kraj istnieje tylko w takich wypranych umysłach jak jego. Pewnie byłby dumny jakby miał okazje za nią zginąć i wszystkie wojny które przez nią wybuchają są dla niego czymś cudownym. Jednak do kierowania bydłem wystarczy tylko garstka ludzi.
myli polnocna czesc korei z poludniowa. typowy debil z zakresu geografii i polityki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów