📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rudy, gruby, głupi- prawda, ale ważne ze nie czarny, nie zyd i (chyba) nie pedał
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Bardziej się spocił niż po przebiegnięciu paru kilometrów. Amerykanie mają dziwne pomysły na odchudzanie.
niewytrzymałem do końca...
czyhanastrychu napisał/a:
Rudy, gruby, głupi i do tego Amerykanin. Noż kurwa! Kumulacja!?!
I ma cipke na czole
hurtownia_magnetowidów napisał/a:
Człowieku, wyjdź na Wiejską i zacznij pierdolić te farmazony co on. Jak nie zabiorą Cię do zakładu zamkniętego, to wypierdolą Cię panowie w garniturach. Przeczytaj o sondażach trochę i porównaj wypowiedzi ludzi o władzy na jakimkolwiek forum. Wynik zaskakujący (?): PO ma zajebiste poparcie, mimo że komentarze ludzi tego nie odzwierciedlają. Śmiejcie się z Białorusi, Korei i innych podobnych państw.
Chcesz mi przez to powiedzieć ze boimy się władzy i typów w graniakach?
o tym właśnie pisałem w swoim komentarzu...
widzieliście te jego skośne oczy jak się wydzierał? założę się że ma we krwi trochę od azjatów
Myślałem, że to ten sam film, ale jednak się pomyliłem...
sadistic.pl/nie-moge-pozwolic-sobie-na-iphona-i-kocham-ameryke-vt143553.htm
pewnie na YouTubie widziałem ,bo subuję go od dawna
sadistic.pl/nie-moge-pozwolic-sobie-na-iphona-i-kocham-ameryke-vt143553.htm
pewnie na YouTubie widziałem ,bo subuję go od dawna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów