Krótka analiza czynności policji przeanalizowanych przez Wardęgę, tego, którego chyba nie lubicie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co to kurwa za gówno? Teraz Wardęga zajął się kręceniem trudnych spraw czy ki chuj ?
Kurw* nie moge oglądać tego pajaca. Sam jego wizerunek powoduje wkurwienie. Film jest tak poobcinany że nikt nie jest w stanie samemu wystosować jakiejkolwik opinii o co tam tak na prawde zaszło. Siedzi baran przed kominkiem i wyrzuca swoje żale. Po ch* usiłuje walczyć z tą instytucją? Nie jestem za czy przeciw policji bo zawsze sie znajdzie ten dobry i ten zły ale jestem murem przeciw takim debilom prowokacyjnym jak ten misiu w alternatywnej fryzurze...
up, to nie oglądaj i nie płacz to nie ściana płaczu, w TV trudne sprawy masz.
up.up.up
To nie oglądaj.Po co się męczysz i wysrawasz wypociny.Tobie i tak w chuj obojetne żeś frajer.
To nie oglądaj.Po co się męczysz i wysrawasz wypociny.Tobie i tak w chuj obojetne żeś frajer.
No i koniec tego pajaca. Mam nadzieję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów