📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak żużla nie oglądam, tak to było zajebiste. Piwo
Żużel - kilku gości jeździ w kółko na piźdzkiach.
Prrrrrr prrrrrrr prrrrrrrrr
bzzzzz bzzzzz bzzzzzz
I tak w kółko.
Pojeździć takim byłoby zajebiście, ale nie wiem jak można się jarać oglądaniem tego...
bzzzzz bzzzzz bzzzzzz
I tak w kółko.
Pojeździć takim byłoby zajebiście, ale nie wiem jak można się jarać oglądaniem tego...
@up A jak można się jarać 22 chłopami ganiającymi za piłką?! Jedni się jarają żużlem inni piłką a inni golfem kurwa. Ja żużlu nie oglądam, ale to jest sport i nie wątpię że jest wielu co kocha ten sport, tak jak wielu kocha piłkę nożną, skoki narciarskie itp. Jara się? To fajnie że ma pasję do sportu albo czegokolwiek. A Ty wiedzieć wszystkiego nie musisz. I nie wszyscy muszą się jarać tym co Ty się jarasz, bo Oni tak samo mogą stwierdzić o Twoim jaraniu się do czegoś. A te prrrrr prrrrr bzzzz bzzzzz by Cię zabiło na pierwszym zakręcie.
Jednego interesuje żużel, innego interesuje gwałt na 5 letnich dziewczynkach.
Sport to sport, ja naprzykład nie potrafie obejrzeć meczu siatkówki, za to całymi dniami moge oglądać wyścig MotoGP
Sport to sport, ja naprzykład nie potrafie obejrzeć meczu siatkówki, za to całymi dniami moge oglądać wyścig MotoGP
BongMan napisał/a:
No nie mogę tu być obojętny.. Od gówniarza byłem zabierany na stadion, dziś sam chodzę z moim synem i wkurwiają mnie takie pizdy jak Ty, którzy nie mają zielonego pojęcia o tej dyscyplinie, dyscyplinie w której Polska jest potęgą, zdobywając sukcesywnie Drużynowe Mistrzostwo Świata, indywidualnie nie spadamy z pierwszej piątki championatu, z naszą ligą, która jest najmocniejsza w świecie! Nie masz pojęcia co to znaczy wciągnąć w nosdrza zapach spalonego metanolu, słyszeć silnik motocykla żużlowego wkręcający się na obroty i oglądać prawdziwych fighterów zapierdalających grubo ponad setkę motocyklem bez hamulców wpychających się w pół metrową lukę między bandą a innym riderem. Gwarantuję, że byś się posrał, ale co tam... Najlepiej zabierać głos w temacie, o którym chuja się wie.. Pozdro dla wszystkich kibiców żużla w kraju! A Ty prrrrrrr bzzzzzzzz możesz sobie pojeździć jedynie na ręcznym w kiblu. Wesołych all!Żużel - kilku gości jeździ w kółko na piźdzkiach.
bzzzzz bzzzzz bzzzzzz
I tak w kółko.
Syna też uczysz, że jak ktoś nie podziela waszych zainteresowań to trzeba go nazwać pizdą?
BongMan napisał/a:
Uczę go tolerancji i szacunku dla innych, natomiast pizdami każę mu gardzić..Syna też uczysz, że jak ktoś nie podziela waszych zainteresowań to trzeba go nazwać pizdą?
O tolerancji i szacunku mówi ktoś, kto wyzywa od pizd kogoś, kto nie podziela jego zainteresowań... Powiedzmy że lubię curling, a ty nie. Mam prawo cię nazwać pizdą z tego powodu?
Bongman jak filozofuje Nie no szacun.
Ale tak na serio, chuj już z tym żużlem, raz na miesiąc można, ale nie dzień w dzień wrzucacie te pierdzące rowery.
Ale tak na serio, chuj już z tym żużlem, raz na miesiąc można, ale nie dzień w dzień wrzucacie te pierdzące rowery.
BongMan, a jak ktoś jest Niemcem, to masz prawo od razu wyzywać go od szmat, nazistów i skurwysynów?
Do tego sportu trzeba mieć jaja. Na dodatek żużlowcy oddają całe serce temu sportu i ryzykują swoje życie. Piękny sport i bardzo emocjonalny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów