Temat powierzchownie nie sadystyczny, ale jak sie go zglebi to juz jak najbardziej tak.Licze na sadolowa dyskusje na poziomie, w szczegolnosci tych "mondrych sadoli", chociaz i tak temat nie trafi na glowna.Jedziemy:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
Podejrzewam, że gdyby mój kot umiał mówić, to jego wypowiedzi byłyby bardziej logiczne niż pierdolenie użytkownika mesjaszowaty, co udowadnia po raz któryś.
Podejrzewam, że gdyby mój kot umiał mówić, to jego wypowiedzi byłyby bardziej logiczne niż pierdolenie użytkownika mesjaszowaty, co udowadnia po raz któryś.
Ork.Fajny napisał/a:
Mesjaszowaty, gdzie te 10 podobieństw...?
wiesz, dalbym ci je moze ale czytajac ciebie odnoszacego sie do definicji czy regulek z podrecznikow od biologii do klasy podstawowej az sie odechciewa.Jakbys nie zauwazyl mamy rok 2014 a niektorzy dalej mysla ze to sredniowiecze, powtarzaja madrosci sprzed wieku i dalej, no mentalna porazka.Oznajmiam ci:cala wiedza do poprawki.Kiedys mysleli ze ziemia jest plaska i heretykow co twierdzili inaczej palono czy wieszano.
Juz w pierwszej mojej odpowiedzi napisalem cos o fizyce kwantowej, bez zrozumienia jej podstaw nie zrozumiesz mechanizmu dzialania postrzeganej rzeczywistosci,, nie bylo sensu cokolwiek dalej odpisywac na twoje pytania.
Dziwi mnie ze nikt nie spytal o prawo morskie a to zajebiscie wazny aspekt w zalaczonym filmiku.Nikt nie podjal sie tego zagadnienia
-elBieuhujawy dowiodles na jakiej zalosnej plaszczyznie znajduje sie twoje zalosne zycie, pojebancu, sledzisz moj profil i kazdego posta co tu wrzuce, get a life lajzo.staralem sie wytlumaczyc ci jak najprosciej umiem-zebys wypierdalal i to jak najdalej, psujesz klimat szkodniku internetowy, won za stodole, fajne ostrzezenia ci doszly, chyba wkurwiasz adminow tak samo jak mnie
Jak obiecalem dorzucilem juz Nassima i dorzuce cos jeszcze a mam w zanadrzu.Dopiero po obejrzeniu tego i owego, posluchaniu kogo trzeba , jest czlowiek w stanie wyrobic sobie opinie co i jak, nie po 5 minutowym czy nawet godzinnym zjebanym filmiku z you tuba
Mesjaszowaty napisał/a:
dowiodles na jakiej zalosnej plaszczyznie znajduje sie twoje zalosne zycie, pojebancu, sledzisz moj profil i kazdego posta co tu wrzuce, get a life lajzo.staralem sie wytlumaczyc ci jak najprosciej umiem-zebys wypierdalal i to jak najdalej, psujesz klimat szkodniku internetowy, won za stodole, fajne ostrzezenia ci doszly, chyba wkurwiasz adminow tak samo jak mnie
Nie śledzę, tylko miałem okazję z tobą "rozmawiać", reszta twoich postów gówno mnie obchodzi, bo nic kompletnie tu nie wnosisz poza pierdoleniem głupot.
Doszły mi ostrzeżenia, a i owszem, ale nie wiem czy sobie półgłówku zdajesz sprawę, że nad tobą ciąży ban.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów